Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a barátomnak, hogy elhagyjon?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, de nem lehetünk együtt (több okból kifolyólag, amit most nem szeretnék kifejteni, de főként családi viszály az oka). Volt már,hogy elvesztettem bennünk a reményt, és sokat veszekedtünk emiatt, de végül mindig együtt maradtunk.

Viszont most már tényleg nem egészséges így együtt maradnunk. Valamit ki kell találnom, hogy el tudjon engedni. Mi lenne a leghatásosabb?

2015. febr. 17. 06:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert simán dobni nem elég fájó neki, inkább még rádobsz egy kis hazugságot, csak gratulálni tudok... Szerintem mutasd meg neki ezt a kérdésed és egyből el fog hagyni... Ha már dobod, legalább legyél vele őszinte, ennyit érdemelne szegény srác...
2015. febr. 17. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy boldog vagy mellette, de el kell hagynod főképp családi viszály miatt. Ne haragudj, de ha nekem szerelmem van, szerelmes vagyok valakibe, akkor nincs ember, aki elválasszon attól az embertől, akár családtag, akár nem. Nem tudom pontosan milyen okok állnak a háttérben, de az biztos, hogy ha tényleg akarnád a kapcsolatot, nem akarnád megutáltatni magad vele. Ez ürügy. Annak idején engem is így hagytak ott, hogy "lehúzom őt lelkileg" és "nem megy tovább". Így is nehéz volt elengednem, és zavart, hogy sohasem kaptam normális indokot, de, rosszabb lett volna, ha azt mondta volna, hogy megcsalt. Gondolkozz már egy kicsit.. Nagyon szereted, boldog vagy vele, de bántani akarod, jaj, és éppen nem összeroppantani. Nem stimmel nálad valami.
2015. febr. 17. 09:46
 13/13 PearlDiver ***** válasza:

Ha normális válaszokat szeretnél kapni, akkor bizony fejtsd ki az okaidat, ne légy rest. Így kb annyit tudok javasolni, hogy tényleg csald meg, és akkor nem kell hazudnod róla.

Szóval halljuk azt a sztorit!

2015. febr. 17. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!