Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántott a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántott a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hétvégén volt nálunk egy kis laza 4 fős baráti este. Az elején minden jó volt, de az éjszaka közepére a párom már elég alkoholt fogyasztott... elkezdett velem kötekedni, undorító módon beszélni velem, majd meg is rángatott, megszorított és a földre dobott... Egész este folytatta ezt a viselkedést, a barátjának kellett leállítania. Másnap reggeltől kezdve pedig folyamatosan bocsánatot kér, azt mondja, hogy többet ilyen nem lesz, nem tudja, hogy volt erre képes, nagyon szeret, bocsássak meg neki. Nem tudom, hogy mit tegyek, akkor én szakítottam vele, de azóta már lenyugodtak a kedélyek és így már elbizonytalanodtam. Nagyon szeretem, bár tudom, hogy nem hozzám illik, de eddig jól megvoltunk.. Most azt az ultimátumot adtam neki, hogy ha még egyszer ilyen lesz, akkor vége. Szerintetek ez a jó megoldás, vagy szakítanom kéne? Viszont az nagyon fájna.. Előre is köszi! L/19
2015. febr. 16. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát sztem neked kell eldontened ... mi nemtudjuk miota vgytok egyutt volt e már ilyen aggresziv veled stb szerintem adj neki egy eselyt tenleg... ha ujra megcsinalja akk kidobod ...
2015. febr. 16. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem, "ha még egyszer megteszi", hanem MOST szakítsál!

Vagy maradj vele, de akkor nem kell picsognod, hogy jaj így ver meg úgy lökdös. Ha ilyen hlye vagy, hogy hagyod, megérdemled!

2015. febr. 17. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy még egy kis 19 éves kis cs***tri vagy, és még jóformán fogalmad nincs arról, hogy bizony az élet néha kegyetlen tud lenni. Viszont ahogyan az utolsó válaszoló írja, akkor meg is érdemled, hogy legközelebb még jók sz**rrá is verjen most hiába mondod azt, hogy ha mégegyszer ilyen lesz akkor szakítasz vele most kellett volna abban a pillanatban nem még esélyt adni, mert legközelebb már annyira sz**rrá fog verni, vagy ami a legrosszabb egy veszekedés során, vagy éjszaka álmodban döfi beléd a nagykést, és akkor már nem lesz időd szakítani vele, mert lehet legközelebb olyannyira be fog majd pöccenni.
2019. jan. 22. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!