Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha bántott a párom?
Figyelt kérdés
8 hónapja jöttem össze a párommal, ma este szakítottunk.Enne az oka ,hogy 2 hónapja szinte mindenért kaptam, ami eddig nem is zavarta. jan. 12-én volt az abortuszom, rá két(!)napra a hasamat rugdosta, volt olyan hogy ledobott az ágyról de direkt úgy hogy a fejemre essek (ezért 3 napig kórházban voltam).aztán szex kellet neki, elfertőződtem, és persze ezért is én voltam a hibás.tegnap este nagyon be telt a pohár, annyira megijedtem tőle hogy kizártam az erkélyre, de azzal fenyegetőzött hogy ki ugrik, ezért vissza engedtem, ezután a fejemet beleb*szkodta a földbe, a hajamnál fogva végig húzott a földön, ráült a mellkasomra és "szájba erőszakolt".Reggel persze nagyon barátságos volt, de nem akartam neki megbcsájtani, és áthívtam anyukámat és barátnőmet, azért hogy nehogy rám támadjon ha kiadom az útját vagy valami.Anyukám azt mondta hogy jelentsem fel, de nem merem mert régen megvoltak az ügyeim (lopás,garázdaság,zárjegynélküli cigaretta=kicsi dolgok) de parázok hogy ezek miatt nem vennének komolyan, mert álltalában nem nagyon foglalkoznak semmivel, csak ha meghal valaki.Akkor mit tegyek???
nehogy félre értsetek, nem sittes vagyok, nem is kőröznek, csak tudom hogy kinevetnének a rendőrök, mert már ismernek... :S
2011. márc. 14. 23:07
2/19 anonim válasza:
jelentsd fel. Fordulj a rendőrséghez!!
2011. márc. 14. 23:09
3/19 anonim válasza:
Atya ég! Ennyi minden után vele maradtál?? Már az első pofonnál faképnél kellett volna hagynod!Borzasztó,amiket leírtál!Ha nyomai vannak a testeden a bántalmazásnak,akkor mindenképp komolyan vesznek,hisz az egy meggyőző bizonyíték! Menj rendőrségre,és jelentsd fel!
de semmiképp se fogadd őt vissza!
2011. márc. 14. 23:10
4/19 gabriell88 válasza:
Nagyon jól tetted, h kiadtad az útját.A kórházi papírokat ha megőrizted azzal már mehetsz a rendőrségre.Lehet, h van príuszod de ember vagy és téged bántottak/bántanak.Egy próbát pedig amúgy is megérne.És mindenképp szüntess meg minden kapcsolatot vele, ha ilyen brutális lehet zaklatna is, sőtt.A tanácsom az h míg a rendőrségre el nem mész és nem jelented fel és míg ők nem lépnek, addig mindenképp csak barátokkal mászkálj az utcán, egy két jó erőben lévő fiú haver sem árt, a lnyeg, h ne legyl egyedül!Ha ezek után is ne adj isten bántana, azzal csak magának árt, hisz már tanuid is lennének rá.Remélem minden rendbejön.Azért írd meg mi lett
2011. márc. 14. 23:11
5/19 anonim válasza:
Hát először is nem vagy normális, hogy ezt eltűröd neki! Akkor amikor ezeket csinálta, nem tudtál segítséget kérni senkitől?? Ha pedig így bántalmazott annak nyoma is van, főleg ha kórházba voltál. Látlelet, és meg is van oldva. Olyan nincs, hogy kinevetnek a rendőrségen. Ha ez igaz amit leírtál, akkor jelentsd fel. Ha nem mered, akkor dobd ki, ne találkozz vele, ne beszélj vele, kerülj minden kapcsolatot.
2011. márc. 14. 23:13
6/19 A kérdező kommentje:
én tartok attól is, hogy ha feljelentem, akkor bántana, konkrétan azt mondta hogy kiszúrja a szemem, és én ezt el is hiszem :S
am ma este voltam kórházban, kaptam látleletet, de mivel "nem olyan súlyosak a sérüléseim", nem hívtak rendőrt...
2011. márc. 14. 23:15
7/19 anonim válasza:
Úristen.....ha ez igaz, akkor jobb is,hogy szakítottatok,SOHA de SOHA ne menjél vissza hozzá akár mennyire is szereted, az ilyen nem normális, nem lenne vele egy normális kapcsolatod, ha veled ezt teszi akkor bele se merek gondolni,hogy a gyereketekkel/gyerekeitekkel mit tene.....!:S Amiket művelt veled az valami k*rva undorító dolog,azt csodálom,hogy hogy bírtad ezeket!!! Az oké,ha néha bunyóztok és mondjuk nagyobbat add vagy lelök az ágyról,de így????? És abortusz után meg rugdos??? Milyen dolog már.atya ég....hova fajul ez a világ?!
Én mondom neked,ha normális életet akarsz akkor őt nem szervezed bele!!!
Azt viszont jól tetted,hogy anyudékat oda hívtad és am hogy reagált a szakításra?????
Nagyon sajnálom ami veled történt és nagyon remélem, hogy találsz egy olyan pasit aki megbecsül téged és szeretni fog!!!:)
2011. márc. 14. 23:17
8/19 A kérdező kommentje:
23:17
mikor anyum átjött akkor beparázott, mert mindent elmondtam anyának, és ő nagyon kiosztotta. anya mondta neki hogy van 10 perce össze csomagolni és húzzon el, és ha a többi holmiját akarja, akkor átjön apámmal és "vigyáznak énrám" amíg szedelőzködik, nehogy hosszúból megtámadjon, vagy valami
2011. márc. 14. 23:20
9/19 A kérdező kommentje:
*bosszúból
2011. márc. 14. 23:20
10/19 anonim válasza:
"Az oké,ha néha bunyóztok és mondjuk nagyobbat add vagy lelök az ágyról,de így?????"
Hát az sem oké! Én már azt sem tűrném,ha kezet emelne rám!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!