Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha bántott a párom?
Figyelt kérdés
8 hónapja jöttem össze a párommal, ma este szakítottunk.Enne az oka ,hogy 2 hónapja szinte mindenért kaptam, ami eddig nem is zavarta. jan. 12-én volt az abortuszom, rá két(!)napra a hasamat rugdosta, volt olyan hogy ledobott az ágyról de direkt úgy hogy a fejemre essek (ezért 3 napig kórházban voltam).aztán szex kellet neki, elfertőződtem, és persze ezért is én voltam a hibás.tegnap este nagyon be telt a pohár, annyira megijedtem tőle hogy kizártam az erkélyre, de azzal fenyegetőzött hogy ki ugrik, ezért vissza engedtem, ezután a fejemet beleb*szkodta a földbe, a hajamnál fogva végig húzott a földön, ráült a mellkasomra és "szájba erőszakolt".Reggel persze nagyon barátságos volt, de nem akartam neki megbcsájtani, és áthívtam anyukámat és barátnőmet, azért hogy nehogy rám támadjon ha kiadom az útját vagy valami.Anyukám azt mondta hogy jelentsem fel, de nem merem mert régen megvoltak az ügyeim (lopás,garázdaság,zárjegynélküli cigaretta=kicsi dolgok) de parázok hogy ezek miatt nem vennének komolyan, mert álltalában nem nagyon foglalkoznak semmivel, csak ha meghal valaki.Akkor mit tegyek???
te nem vagy normális...az első pofon után seggbe kellett volna rúgnod...na ez most nagyon felhúzott...az ilyennek ki kéne tépni a gerincét és agyonverni vele...nincs valami barátod akinek vannak kétajtós haverjai és elbeszélgetnek vele? dobd ki a p.csába,költözz el és kezdj új életet...az ilyeneket meg kerüld el...ha meg nem hagy békén,jelentsd fel...
2011. márc. 14. 23:38
12/19 anonim válasza:
Aztán miért nem hagytad, hogy kiugorjon az erkélyről. Az megoldott volna mindent, öngyilkosság, ügy lezárva, kész.
2011. márc. 14. 23:43
13/19 anonim válasza:
szerencsétlen nyomorultak vagytok.
2011. márc. 14. 23:52
14/19 A kérdező kommentje:
23:52
köszönöm, ez kellett most nagyon az önbecsülésemnek:)
2011. márc. 14. 23:55
15/19 Moszuke válasza:
23:43nál a pont:)
2011. márc. 15. 00:00
16/19 anonim válasza:
Tarts magadnál kést, ha meglátogatna, könnygáz sprayt vagy pár nagydarab ismerőst.
2011. márc. 15. 00:13
17/19 anonim válasza:
te jóóóóóóóóóó ég... nem találok szavakat...
tudod mi mondhatunk bármit, neked kell meghozni a döntést
az a probléma hogy hagytad ideáig elfajulni a dolgokat és minél tovább halogatod annál rosszabb lesz
az elsö lépés hogy megszakítasz vele minden kapcsolatot!!! költözz el otthonrol! mindegy hova csak ne legyél vele együtt. és ha ez után bárhogy is probálja felvenni veled a kapcsolatot te semmilyen módon ne reagálj! bárhogy is kedveskedik akár mit mond! ha továbbra is vele maradsz ÉLETED VÉGIG ezt fogja csinálni, csak erre gondolj!!!egy ilyen ember SOHA nem változik meg bármit is mond. ne foglalkozz se az anyagiakkal se semmivel hagyd el ahogy csak tudod!! Nagyon sajnálak de ha nem teszed meg ezt a nagy lépést akkor sajnos hiába adunk neked tanácsokat:(
2011. márc. 15. 01:09
18/19 anonim válasza:
figyelj a kórházi papírokkal simán fel tudod jelenteni.az csak egy dolgo h a kórház nem hívott rendőrt mert nem súlyosak a sérüléseid,de te azért feljelentheted.itt már nem csak egy pofonról van szó hanem durva verésekről.ezt nem szabad annyiba hagyni.attól meg ne félj ha feljelented utána is bánthat.kérhetsz távoltartási papírt ami annyit tesz h ha bizonyos méteren belül megközelít akkor el is viszik.hátha még ezek után meg is üt............ne hagyd magad mert külömben sosem lesz ennek vége hiába szakítasz vele.
2011. márc. 15. 11:53
19/19 anonim válasza:
Nem volt célszerű a szádba dugni a testrészét. Én legalábbis simán kettéharapnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!