Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántott a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántott a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hétvégén volt nálunk egy kis laza 4 fős baráti este. Az elején minden jó volt, de az éjszaka közepére a párom már elég alkoholt fogyasztott... elkezdett velem kötekedni, undorító módon beszélni velem, majd meg is rángatott, megszorított és a földre dobott... Egész este folytatta ezt a viselkedést, a barátjának kellett leállítania. Másnap reggeltől kezdve pedig folyamatosan bocsánatot kér, azt mondja, hogy többet ilyen nem lesz, nem tudja, hogy volt erre képes, nagyon szeret, bocsássak meg neki. Nem tudom, hogy mit tegyek, akkor én szakítottam vele, de azóta már lenyugodtak a kedélyek és így már elbizonytalanodtam. Nagyon szeretem, bár tudom, hogy nem hozzám illik, de eddig jól megvoltunk.. Most azt az ultimátumot adtam neki, hogy ha még egyszer ilyen lesz, akkor vége. Szerintetek ez a jó megoldás, vagy szakítanom kéne? Viszont az nagyon fájna.. Előre is köszi! L/19
2015. febr. 16. 20:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
Férfi aki bánt egy nőt az nem férfi!
2015. febr. 16. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Ha szereted őt, és úgy látod megéri még egy esélyt adni neki, akkor igen jól döntöttél, de ezt neked kell tudnod.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Most szakíts vele. Azonnal. Ha most megtette, még egyszer meg fogja. Kérlek, vigyázz magadra, és hagy ott. Nem ezt érdemled, te is tudod. Nagyon helyesen tetted, hogy szakítottál vele, de ne fogadd vissza!

19L

4/13 anonim ***** válasza:
9%
Vannak az agresszív részegek, és vannak a party arc részegek...sajnos, hogy a barátod az elsőbe tartozik, el kell fogadnod. Szóval inkább ne itasd ha nem akarod, hogy még egyszer ezt tegye :D
2015. febr. 16. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Aki egyszer megteszi...az meg fogja újra! Azt tanácsolom szakíts még nem késő! F/22
2015. febr. 16. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, az előző válaszolónak igaza van, de szerintem azt az ultimátumot add neki, hogy a te jelenlétedbe ne részegedjen le és ne durváskodjon. Egy másik rossz dolog az, hogy ez bármikor megismétlődhet, akkor nem szabad ezt eltűrnöd, szakíts vele és nyugodtan tehetsz ellene feljelentést!
2015. febr. 16. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyszer jártam hasonlóan. Habár ott más volt a dolog, vitatkoztunk és mindketten jogosan fel voltunk háborodva (ő kezdte és kicsit beolvastam neki, ami az egójának nem tett jót). Akármennyire fájt, akárhány bocsánatot kért, kidobtam. Megviselt, de az ha vele maradok szerintem még jobban megtette volna.
2015. febr. 16. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek agresszív.Az alkohol csak felszínre hozza az ember valódi természetét.Én 3-4 liter bor elfogyasztása után sem tennék ilyet.
2015. febr. 16. 20:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem érdemel még egy esélyt? Hogy ha még egyszer megteszi, akkor szakítok? Egyébként nem tudom, hogy mennyire számít, de ő 10 évvel idősebb nálam.
2015. febr. 16. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, egy korabeli nő biztos átlátna rajta. Egy tinivel még eltudja játszani...
2015. febr. 16. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!