Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves korától engednétek a lányotoknak hogy nála aludjon a barátja?
Figyelt kérdés
Én a 17. életévemben vagyok, a barátnőm pedig a 16.-ban, (16,5; és 15,5) másfél éve együtt vagyunk, erre az anyukája azt mondta hogy amíg nem töltötte be a 17-et addig biztos nem aludhatok ott. Szerintetek ez ennyi együttlét után normális?2015. febr. 15. 23:12
11/12 anonim válasza:
Nekünk anya 3 hónap után engedte meg, é 16 vagyok a barátom meg 19 :) Ha tudta volna, hogy nem gondolja komolyan nem engedte volna meg :)
12/12 A kérdező kommentje:
Jégbontó: Nem, de simán lenne rá lehetőségünk. (átjöhet hozzánk, csak itt nem aludhat, (meg ugye én ott) az én szüleim meg nem stresszelnek annyit rajt van zárható ajtóm meg nem ellenőriznek)
Csak azt mondta, hogy még nem érzi magát elég érettnek hozzá, én pedig nagyon szeretem és tiszteletben tartom a döntését.
2015. febr. 23. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!