Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Kezdek undorodni a fiú barátomtól.

Figyelt kérdés

Van egy jó barátom értitek haver,sokat beszélgetünk járunk közösen moziba,kajálni stb. Együtt járunk egyetemre,közös társaság stb stb.

De az utóbbi pár napban úgy viselkedik mintha együtt lennénk :S vagyis úgy veszem észre,elkezdett fogdosni,mármint direkt hozzámér ,néha a combomat fogdossa ,az arcomat. Tegnap hozott nekem ajádnékot " boldog valentin napot" címmel. És mióta így viselkedik fúj a gondolattól is hányingerem lesz. fúj fúj fúj, nekem ő barát ,nem hiszem el,miért kell így viselkednie? :SS

Ma i hívott,hogy legyünk együtt,de vissza se írtam már,viszont nagyon szeretem ,mint barátot nem akarom elveszíteni,de ha így viselkedik elhányom magam.

2015. febr. 14. 08:59
1 2 3
 11/21 Költőnő? ***** válasza:

figyelj nem kell taktikázni. Meg kell mondani, h neked ezek az érintések egy barátságba nem férnek bele és neked ez így kellemetlen, ennyi!

Egy szóval nem kell rátérni, ki hogy érez, nem érez. Ne legyél már életképtelen.

2015. febr. 14. 10:19
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Tudod drága ez egy ilyen játék....már az elején elrontottad. Minden kapcsolat személyes szimpátián alapul, még ha nem is lesz belőle szex a végén.

Azért Vagy együtt a sráccal,mert nincs más Pasi az életedben aki foglalkozna Veled és ez Neked kifejezetten kapóra jön....mondjuk ez érthető viselkedés a részedről.

Gondolom a srác szervezi a közös programokat és hív el kajálni...te pedig boldogan elfogadod, mert Jól esik.

Annyit tudok javasolni, hogy most Te kezdeményezzél találkozót és mond el Neki mi bántja a kis lelkedet....őszinte legyél, ne ködösíts....itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Ha szerencsés Vagy nem fogod a barátodat elveszíteni, de nézhetsz új szabadidőpartner után..ebben biztos vagyok!! Ja.. és ebből nincs visszaút...ezt max egyszer lehet eljátszani egy valamirevaló férfival.

37F

2015. febr. 14. 10:28
 13/21 anonim ***** válasza:

10: Akkor megpróbálom elmagyarázni.

1. Senki sem örül annak, ha beleszeret valakibe, de az viszonzatlan marad.

2. Ha nyíltan megmondod, hogy nem szeretnél semmit, és ennek megfelelően is viselkedsz, a többség csak felfogja, de mivel szerelmes, a reményt nehezen adja fel.

3. Előbb-utóbb az egyik fél úgyis elkezd többet érezni, ez természetes.

2015. febr. 14. 10:36
 14/21 A kérdező kommentje:

37 éves ffi, te mégis mi a jó égről beszélsz?? Mi az,hogy azért vagyok vele,mert "más ffi nem fogalkozik veled" . Nem vagyok vele fogd már fel! Nekem barátom érted? Mint egy b.nő. De képzeld el másokkal is jóban vagyok,másokkal is találkozok nem csak vele. Mi az,hogy szervezi?? Suliban ülünk "éhes vagyok" "én is" "menjünk enni" "jaja próbáljuk ki ezt az éttermet" . Ezek a nagy szervezek... Vagy "húúú tök jó ez a film ,meg akarom nézni" "na én is kíváncsi vagyok rá" "menjünk".

Ne viccelj már,elég gáz,hogyha így fogjuk fel,hogy csak akkor van jogom egy fiúval lógni,ha akarok tőle valamit. A nők és a férfiak két külön faj akiknek tilos barátkozniuk kivéve,ha szapaorodni akarnak? mert különben egy szemétláda a másik,biztos csak kihasználja ,mert unatkozik és nincs jobb dolga. ugye? -.-

2015. febr. 14. 10:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Mennyi időt töltesz evvel a sráccal kettesben egy nap?

Ebből mennyi időt beszélgettek egymással?

Személyes dolgok is szóba kerülnek? Ki hozza szóba? Ki irányítja a beszélgetéseket?Család,stb?

Más lányt is elszokott hívni Rajtad kívül kajálni? Egymás mellé vagy egymással szemben szoktatok ülni?

Mást is elhívott abba a bizonyos moziba?

Te is szoktad őt keresni? Ha igen milyen célból?

Lehet hogy nem szándékosan, de bátorítottad Őt.....

37F

2015. febr. 14. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
A "Veled van" kifejezést úgy értetem, hogy egymás társaságában együtt töltitek el az időt, méghozzá önszántatokból!!!
2015. febr. 14. 11:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Lányok!

Értsétek már meg végre, hogy ha egy srác udvarol nektek, nem egy lány barátot akar, mert milyen jó együtt lógni mint két haver.

Most komolyan, mit vársz tőle? Beléd van esve, te meg nem akarod elveszíteni, mint barátot? Asszisztálja végig, hogy majd te esetleg összejössz valaki mással, áradozol róla? Ő meg ott áll, mint egy birka, szerencsétlen, de hű, de jó neked, van egy cuki fiú barátod.

Tisztázzátok a helyzetet és inkább szakítsátok meg a kapcsolatot. Semmi értelme, hogy hagyd, hogy tovább reménykedjen, ha nem akarsz tőle semmit.

Tudnod kell, hogy akkor is reménykedni fog, ha a barátzónában hagyod.

2015. febr. 14. 11:56
 18/21 A kérdező kommentje:
hát pedig az elmúlt két hétben mást sem tettem,mint áradoztam egy idősebb férfiról... Azt hiszem világosnak kellene lennie,hogy tőle nem akarok többet barátságnál. Amúgy igen van,hogy többen megyünk moziba,de van,hogy csak ketten,van,hogy többen kajálunk ,de ketten is. Én is ő is elhívjuk a másikat,nyilván ülünk egymás mellett ,mert barát. Mostanában meg simogat,fogdos , szándékosan közelebb jön,arról beszél milyen jó csaj vagyok stb stb. Egyre gyakrabban akarja velem tölteni az idejét,és valamiért kettesben szervezi a programokat most már..na ezek feltűntek és kezdek gyanakodni és emiatt van undorom,mert nekem olyan mintha a testvérem lenne. brr
2015. febr. 14. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Mindenképpen tisztázd a helyzetet nagyon egyértelműen és olyanba ne menj bele, hogy ő többet szeretne, de megelégszik a barátsággal, hogy ne veszítsen el. Mert valójában nem elégszik meg vele.

Én már több ilyen helyzetet éltem végig, éppen eleget, hogy megtanuljam a leckét: a fiúbarát aki szerelmes belém, vagy túlmegy egy határon akár érzelmileg, akár testileg, az nem barát.

A barátság nem így működik, nem erről szól.

2015. febr. 14. 13:50
 20/21 A kérdező kommentje:

úú ez kezd egyre durvább lenni,mindenfélét vásárol nekem :O Pedig én tényleg semmit nem tettem ami miatt azt hihetné,hogy akarok tőle valamit,más pasikról beszélek vele,direkt kérdezem őt a nő ügyeiről,ki tetszik stb. Elmondom azt is folyton,hogy amúgy mennyire nem vágyok kapcsolatra,abszolút nem figyelek arra,hogy hogy viselkedek mellette csúnyán beszélek,hisztizek. Amúgy rengeteget beszélgetünk.

Aaa na jó ,ha idehozza nekem az "ajándékait" nem fogadom el és megmondom neki,hogy ne a barátainak vegyen ilyet,hanem majd a szerelmének :S (am pont erről is beszéltem vele,hogy szeretem az olyan pasikat akik költenek rám) na ne '-.- xd

2015. febr. 14. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!