Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Kezdek undorodni a fiú barátomtól.

Figyelt kérdés

Van egy jó barátom értitek haver,sokat beszélgetünk járunk közösen moziba,kajálni stb. Együtt járunk egyetemre,közös társaság stb stb.

De az utóbbi pár napban úgy viselkedik mintha együtt lennénk :S vagyis úgy veszem észre,elkezdett fogdosni,mármint direkt hozzámér ,néha a combomat fogdossa ,az arcomat. Tegnap hozott nekem ajádnékot " boldog valentin napot" címmel. És mióta így viselkedik fúj a gondolattól is hányingerem lesz. fúj fúj fúj, nekem ő barát ,nem hiszem el,miért kell így viselkednie? :SS

Ma i hívott,hogy legyünk együtt,de vissza se írtam már,viszont nagyon szeretem ,mint barátot nem akarom elveszíteni,de ha így viselkedik elhányom magam.

2015. febr. 14. 08:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy ő csak barát
2015. febr. 14. 09:01
 2/21 Költőnő? ***** válasza:
100%
s miért nem mondod el neki ezt normálisan, finoman, nem lealázva?
2015. febr. 14. 09:02
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez történik, ha egy fiút elkap a barátzóna...

De utáljuk mi férfiak ezt :(

2015. febr. 14. 09:02
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen, így nem veszíted el, ha alpári módon viselkedsz...
2015. febr. 14. 09:05
 5/21 anonim ***** válasza:
fúj, fúj, meg elhányod magad? azért ez túlzás, nem gondolod?... vagy te is fiú vagy esetleg?...
2015. febr. 14. 09:08
 6/21 A kérdező kommentje:

Azért nem mondom neki,mert ez köztudott ő is tudja,hogy csak barát. Ha ezt felhoznám biztos kínosan érezné magát és nagyon eltávolodna tőlem,de nekem is kínos lenne,hogy ilyesmiről kell beszélnem egy haverral. Valami taktika kellene ,hogy észhez térjen. Tegnap emiatt elég ideges is voltam ,úgyhogy nem is tudtam vele normálisan beszélgetni,ideges voltam mindenért,húzódtam tőlem ,úú nagyon gáz ez a szituáció.

Pedig tudja,hogy nekem nem kell barát,nem néz ki ő rosszul meg semmi,csak nem akarok barátot.

2015. febr. 14. 09:09
 7/21 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

Szerintem nem alpári,hogy nem írok egy ideig,sokszor van,hogy valakinek nem írok két napig ,az okai pl elfoglalt vagyok,nincs kedvem írni,mmivel ,ha visszaírok ugye jön rögtön válasz és akkor 0-24-ben nyomkodhatnám a telefonom.. .

Nem tudom nekem volt egy 3 éves kapcsolatom fél éve ért véget,és azóta a kapcsolat szótól is kiver a víz. szóval igen ez van undorodok a sráctól :S

Am sejthettem volna,minden akkor kezdődött amikor egyik nap mondta,hogy egyik közös haverunk azt hitte,hogy mi együtt vagyunk,mert okat lógunk együtt. én mondtam neki,hogy milyen hülye az a srác stb,hogy hiheti ezt. és azóta tényleg úgy kezdett viselkedni mintha együtt lennénk .

2015. febr. 14. 09:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Jönnek a normális válaszok, de te inkább játszmázásba kezdenél... Gratulálok.
2015. febr. 14. 09:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Ez amolyan több mint barátság, de kevesebb mint kapcsolat.Sok lány lekoptatja az ilyen srácokat, aztán jönnek ide sirni, hogy nem találnak sehol kedves srácokat.Fontos vagy neki.Azt nem mondom hogy használd ki szegényt, de ne is bántsd meg.Örülj hogy van aki ilyen közel áll hozzád és megtenne bármit.Tipikus barátzóna,ahogy azt már írták elöttem is.
2015. febr. 14. 09:39
 10/21 anonim ***** válasza:

MILYEN "UTALJUK EZT A BARATSAG ZONAT" ???

Hat nem hiszem el,de ez mar nagyon nagyon fel tud idegesiteni.

Adott egy lany meg egy fiu. A lany is baratkent viselledik, a fiu is. Akkor ok BARATOK baz*meg. Ugyebar a kapcsolat melysegetol is fugg,h ebbol kialakul e tobb barmelyik vagy mindket fel reszerol.

De ha egyszer full kozombosen viselkedem a fiuval, teljes mertekben baratkent tekintek ra,ezt mindenki latja, akkor miert is vagyok en a g**i,hogy "o baratsag zonaban marad" ??

Illetve meg el is mondom szepen,hogy nem, nem szeretnek semmit,(csak barat vagy ha ez neki nem jo,azt is megertem), akkor mi az istenert nem lehet felfogni?? Nem...meg nyolcvanadjara is kerdezd meg,hatha megszan a lany es osszejottok. Ez miert jo? Tudod,h baratkent tekint rad a lany,de azert nyalsz,hatha...erre vagytok eletetekben? Hogy ugymond sajnalatbol legyen valaki veletek?

Ha en nem kellek valakinek,akkor nem kellek. Van buszkesegem, es nem megyek kuncsorogni.

Nyilvan errol lehetne irni kisregenyt is, es itt csak egy konkret esetet irtam le,altalanositva. Termeszetesen ez nem minden emberre igaz,hal' istennek. De valaki megvalaszolhatna nekem ezt is.

2015. febr. 14. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!