Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi csak egy felé tud gondolkodni?
A párommal ritkán találkozunk, külföldi munkája miatt. De mikor együtt vagyunk, akkor is csak a munkáról beszél, és Velem nem foglalkozik.
Sokszor leültünk megbeszélni, hogy az Én igényeim a törődés, a figyelem, a minőségi idő lenne. Ilyenkor megígéri, jön az igazad van, a szeretlek, de aztán minden marad a régiben. Azt mondja , hogy a férfiak csak egy felé tudnak gondolkodni, és neki most a munka az első. Szeretem Őt, de magányos vagyok, mindig egyedül, nem hallgat meg, nem figyel rám.
Azt mondja neki is fontos a kapcsolatunk, de Én már kezdek belefáradni. Nem tudom mit tegyek
Kérdés az is, hogy ez mióta tart nála, illetve még fontosabb, hogy azelőtt milyen volt.
Kérd meg, hogy felezzétek az időt. Amikor megérkezik mondja el a problémáit. Amikor viszont vacsiztok és szex után ne beszéljen erről. Ilyenkor legyen egy mondat amit ha kimondasz akkor le kell állnia.
Köszönöm utolsó, ezt még megpróbálom
Azelőtt sem volt, egy körberajongós ölelgetős típus, de most már annyi sem.Bár elismerem igen nagy szerett igényem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!