Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi csak egy felé tud gondolkodni?
A párommal ritkán találkozunk, külföldi munkája miatt. De mikor együtt vagyunk, akkor is csak a munkáról beszél, és Velem nem foglalkozik.
Sokszor leültünk megbeszélni, hogy az Én igényeim a törődés, a figyelem, a minőségi idő lenne. Ilyenkor megígéri, jön az igazad van, a szeretlek, de aztán minden marad a régiben. Azt mondja , hogy a férfiak csak egy felé tudnak gondolkodni, és neki most a munka az első. Szeretem Őt, de magányos vagyok, mindig egyedül, nem hallgat meg, nem figyel rám.
Azt mondja neki is fontos a kapcsolatunk, de Én már kezdek belefáradni. Nem tudom mit tegyek
Ez hülyeség.
Persze egy férfi egy dologra tud KONCENTRÁLNI!
pl: nem igazán tud dolgozni és beszélgetni emellett pedig azon gondolkodni hogy mit is csinál majd ha vége.
Szóval ha akarna szerintem tudna rád figyelni...
Nem a gondolkodás megy egy felé hanem a koncentráció:)
Akkor vegyem úgy, hogy csak a munka érdekli, Rám nem tud koncentrálni, ( vagy nem akar), kivéve, amig "megrendeli"a finom kaját, meg letudja a sexet.
Értem. Akkor sok esélyem nekem már itt nincs.
Egyet értek a "6" válaszolóval....sajnos én is pont ilyen tudok lenni a párommal. Ha határidős munkám van amiben nem hibázhatok, akkor csak azon jár az eszem, nehezen tudok leállni agyilag, folyamatosan azon jár az eszem.
Azt jó ötletnek tartom, ha megpróbálod kimozdítani a párodat ebből a számára végtelennek tűnő zónából és valami különlegeset, valami szokatlant csináltok amire Neki is oda kéne figyelnie, hátha ez segít.
Nem Vagy egyszerű helyzetben....ez a tipikusan megszoksz vagy megszöksz szituáció!!! Neked kell döntened...
37F
Volt belőle probléma Nálunk is.....megbeszéltük. Amikor tudom, hogy nagyon oda kell tennem magam, akkor ezt előre bejelentem Neki és ilyenkor keres magának más elfoglaltságot. Az elején még elég sokat balhézott, hogy keressek más munkahelyet, de idővel megértette azt, hogy egyrészt szeretem a munkámat, másrészt ebből élünk olyan szinten, amihez hozzászokott... így lassan elfogadta.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!