Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány szerethet egy 26 éves fiút?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 13:22
2/11 anonim válasza:
Szerethet, persze, csak nem biztos, hogy viszont is szeretik majd... Mindenesetre vigyázz! :)
3/11 anonim válasza:
én 17 vagyok a barátom 27, másfél éve minden jó együtt. és nincs apakomplexusom se van nekem saját apukám:)
4/11 anonim válasza:
lehet, csak nekem azért fura, ha egy 26 éves a "kislányokra" bukik...
5/11 anonim válasza:
Egy 16 éves nem feltétlenül kislány.Embertől függ,szerethet egy 26évest hogyne!A legtöbb korkülönbség nálam 14év volt.21 éves lányként szerettem egy 35 éves férfit,volt viszonzás a részéről is,de nem alakulhatott ki komoly kapcsolat köztünk,több okból se.Én azt mondom,mindenki hallgasson a szívére,akkor nem lehet baj:)
6/11 anonim válasza:
16 éves lány bárkit szerethet, mert még kis hülye.
7/11 anonim válasza:
Utolsó,nagyon hülyén gondolkodsz!Nincs igazad egyáltalán.A szerelem nincs korhoz kötve.Attól még nem lesz feltétlenül hülye valaki,hogy szerelmes egy nála x évvel idősebb emberbe.maximum tapasztalatlannak nevezhetnéd,vagy naivnak,de csak abban az esetben,ha viszonzatlan lenne a szerelme,és kihasználnak.Viszont Se Te,se mi nem ismerjük a körülményeket.
8/11 anonim válasza:
Igazad van, legyen inkább naiv.
9/11 anonim válasza:
Hát megnézném azt a 26 éves srácot, aki egy nem rég pasizós korszakba lépett kislányra hajt, mikor már majdnem családot kellene alapítania. Jó persze a lánynak ez tök nagy dolog, lehet vele felvágni, hogy te milyen jó ember vagy így meg úgy. Egyik osztálytársamnak is 20on éves barátja van(nem tudom mennyi pontosan), de a lány olyan hülye mint a segg. Részeg, izomagyú, bunkó, tapló, hülye, folyton szidja az embereket, közbe meg úgy néz ki mint egy disznó. DE az a lényeg hogy ő neki felnőtt embere van. Jah a lány 16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!