Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 14 éves lány szerethet-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lány szerethet-e egy 21 éves fiút?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szeretni szerethet ... viszont ha te egy kapcsolatra gondolsz akkor szerintem abbol nem sulhet ki jo... tul nagy a korkulonbseg... 7 ev az tul sok... mas lenne ha te idosebb lennel
2009. aug. 18. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
ja mondjuk ha a bátyja.. am azt szeret akit akar..:D
2009. aug. 18. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
A fiúk később érnek, szóval a srác agyban nagyjából 17-18 éves, akkor már nem is olyan szörnyű nagy a korkülönbség :)
2009. aug. 18. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze. Igen. Párkapcsolatban viszont már nem szerencsés. Nem a 7 év korkülönbség sok abszolút, hanem a 14 év kevés relatív a 21-hez képest. Nagy valószínűséggel teljesen mást vár el két ilyen korú és fejlettségű ember egy kapcsolattól. Nagy a veszélye, hogy nem lennének egyenrangú társak, ami alapvető a tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz.
2009. aug. 18. 13:22
 5/11 anonim válasza:
Szerintem nem müködne 7 év a kor külömbség és ha netán sokkal közelebröl akarna megismerni nem hogyha kitudódna bűszke lennél magadra.nem?
2009. aug. 18. 13:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha te idősebb lennél, mondjuk kb. 17, vagy inkább 18, akkor nem lenne gond szerintem...
2009. aug. 18. 16:17
 7/11 anonim válasza:
Ez nem büntetendő? Ezt hívják pedofíliának, nem?
2009. aug. 23. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem ezt hívják. Az az, amikor KÉNYSZERÍTI egy idősebb ember a kapcsolatra. Bár nem tudom pontosan.

Szerintem ha vártok még, akkor kevesebb lesz. 30 kontra 37 év már jóval kevesebbnek tűnik, mint 14 kontra 21. Nem? :D

2009. okt. 26. 14:21
 9/11 anonim válasza:
Ez nem pedofilia, mivel a törvény előírja, hogy minden 14. életévét betöltött polgár bárkivel, aki nem esik az előbbi kategorián kívül 8tehát nem 0 és 14 éves kor között van)létesíthet kapcsolatot.
2010. jan. 26. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Mért ne szerethetne?? 14éves vagyok és a barátom 21.Minden teljesen jól müködik,7hónapja együtt vagyunk...

Mikor fogja már fel a többség,hogy nem a kor számít?Ha tényleg szeretitek egymást,és nem csak arra kellesz neki,akkor legyél vele együtt...

2010. febr. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!