Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány szerethet igazán?
Figyelt kérdés
Az emberek azt mondják,hogy a 13-14 éves lányok csak éretnek hiszik magukat.Szerintem ez eggyáltalán nemigaz hiszen vannak kivételek. Én nem azt mondom h 13 éves lány bujjon össze 18 évesekkel..Sőtt!! gusztustalan és pedofilia. De szerintem 13 évesen a mai világban szerethet egy lány. Például 15-16 éves fiúkat. Véleményetek? Pozitívat,Negatívat elfogadok.:)2010. júl. 24. 21:29
1/24 anonim válasza:
Szerethet, de egy 13 éves lány még ált. nem elég érett egy párkapcsolatra, ellenben egy 15-16 éves fiúval, akit előbb-utóbb elkezdi érdekelni a szex is.
2/24 anonim válasza:
Egy 13 éves kislány csak azt hiszi, hogy szeret valakit,
az érzelmei nem valódiak.
26/n
3/24 anonim válasza:
Nem a nemi érettségtől függ az, hogy mennyire tud szeretni egy lány 13 évesen. Igenis tud szeretni, csak olyan korban még nem áll készen egy párkapcsolatra, legfeljebb a saját korosztálybelijével, egy 13-14 éves fiúval, amennyiben a korukhoz megfelelően viselkednek.
4/24 A kérdező kommentje:
De én nem a sxex re gondolok. Hiszen vannak olyan fiúk akik rendesek megértik ,hogy a lány még fiatal és nemakar.
Azért köszi a választ.=)
2010. júl. 24. 21:36
5/24 A kérdező kommentje:
Érzelmei nem valódiak? Az érzelmek teljesen mindegy,hogy ppen egz szerelmi téren vagy esetleg egy családi éppen szülő iránt van..
2010. júl. 24. 21:37
6/24 A kérdező kommentje:
De ha meg 13-14 évessel jár a lány akkor pedig egyből mindenkinek az a válasza: gyerek szerelem. Pedig 13-14 kortól kezdenek elindulni az érzelmek..
2010. júl. 24. 21:39
7/24 anonim válasza:
Persze, hogy szerethet, biológiailag érett vagy, de még ahhoz fiatal, hogy 16 évessel legyen párkapcsolatod, már ha a 16 éves rá akar venni a szexre... Lehet, hogy tud várni, vannak ilyen fiúk is, csak azt ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljon, mert kellemetlen élményeid lesznek, pláne így 13 évesen még korai ilyen élményeket begyűjteni.
8/24 A kérdező kommentje:
Mi a b*dös f*ancnak kell ilyen hülyeségeket írkálni?
2010. júl. 24. 21:40
9/24 anonim válasza:
Persze, hogy szerethet, úgy mint egy 13 éves. Az érettségi szintjéhez ez lehet megfelelő komolyságú. Később persze majd rájössz, hogy bakfitty volt, de most ez ugyanolyan, mint a felnőttek szerelme "kicsiben". :) Örülj neki, hogy szeretsz, szuper dolog, de csak ésszel! A szexualitást még hagyd.
10/24 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok 16 éves. A hugom 13 éves. És én törődök vele.szeretem. És gondoltam utána járok. Azt semmikéépp sem hagyná ő , fajuljon a dolog. És persze én sem. Köszönöm a válaszokat. (:
2010. júl. 24. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!