Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elképzelni, hogy egy lány szerethet egy kapcsolatban?
Önbizalmam van bőven :), úgy hogy nem ez a baj.
Ha elképzelek egy kapcsolatot magamnak, akkor mindig úgy látom, hogy én vagyok aki tesz.....nehezen tudom azt átérezni, hogy egy lány szeret engem.
Lehet, hogy azért, mert még nem volt benne részed. Az ember az olyan dolgokat nehezen tudja elképzelni, amit részben vagy teljesen még nem élt át. Ez pedig nem olyan vizuális kérdés, hogy képzelj el egy piros levelű fát, és akkor ott lebeg a szemed előtt képzeletben. Ezt érezni kell, átélni, utána már tudni fogod miről szól az egész. Nekem ez a tippem, de ha már volt benne részed, akkor elnézést kérek, és akkor nincs ötletem, hogy miért van ez.
21/L
Igazad lehet mert bár 22 múltam, még nem voltam szerelmes..... asszem!
:)
Én is ilyen vagyok, sőt azt is nehezemre esik elhinni, hogy van olyan akinek esetleg tetszek.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!