Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elképzelni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elképzelni, hogy egy lány szerethet egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Önbizalmam van bőven :), úgy hogy nem ez a baj.

Ha elképzelek egy kapcsolatot magamnak, akkor mindig úgy látom, hogy én vagyok aki tesz.....nehezen tudom azt átérezni, hogy egy lány szeret engem.

2010. dec. 28. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, csak lány vagyok.Pontosan így. Tudom nem kielégítő válasz, de engem azért megnyugtat, hogy te is ezt érzed. Általában csak hülyének néznek.
2010. dec. 28. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
én nem érzem magam hülyének, csak olyan fura, hogy nem tom elképzelni h szeret engem valaki. Én akarok egy lánytól valamit, akkor teszek érte, de ha tovább gondolom, akkor az van h csak én szeretem.....tehát h egy lány engem szeret azt nehezen megy.
2010. dec. 28. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért, mert még nem volt benne részed. Az ember az olyan dolgokat nehezen tudja elképzelni, amit részben vagy teljesen még nem élt át. Ez pedig nem olyan vizuális kérdés, hogy képzelj el egy piros levelű fát, és akkor ott lebeg a szemed előtt képzeletben. Ezt érezni kell, átélni, utána már tudni fogod miről szól az egész. Nekem ez a tippem, de ha már volt benne részed, akkor elnézést kérek, és akkor nincs ötletem, hogy miért van ez.

21/L

2010. dec. 28. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert a 90%-uk ribanc, a maradék rendes pedig foglalt.
2010. dec. 28. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Igazad lehet mert bár 22 múltam, még nem voltam szerelmes..... asszem!

:)

2010. dec. 28. 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:
21:09 esnek szólt :)
2010. dec. 28. 21:15
 7/8 Mentifantezsvér ***** válasza:
Énis ilyen vagyok...:D csak én azt nemtudom átérezni hogy egy fiu szeret engem...:D 16/L
2010. dec. 28. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, sőt azt is nehezemre esik elhinni, hogy van olyan akinek esetleg tetszek.

21/F

2010. dec. 29. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!