Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem hittem volna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem hittem volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Mit tegyek? Miért van ez velem?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, de azt nem szerettem, ő volt az első barátnőm, de csak összejártam vele néha napján, kb ennyi volt. Aztán lett egy másik, na ő volt az a bizonyos tomboló tűzzel égetett szerelem. Nagyon szerettem, meg is haltam volna érte ha kell, imádtam, az ízét, az illatát, a haját a szemét, a testét, a lelkét mindenét együtt véve. Ő volt a mindenem, érte keltem érte feküdtem, ő volt az életben tartóm. Ő volt az aki értelmet adott az életemnek, ő volt az aki tiszta szívből, feltétel nélkül szeretett. De elba**am, féltékenykedtem a semmire, hisztiztem, megsértődtem, és kb 7-8 hónappal később, szakított velem.

Bevallom, őszinte ember vagyok, nekem nincsenek titkaim, én nem játszok ilyen titkolózós bunkót, mindent elmondok magamról, a legféltettebb titkaimat is, annak akit szeretek. Mindent elmondtam neki, mindent, az egész életemet. Teljesen a részemmé vált ez a lány. Nagy nehezen, kórházi és egyéb kezelések után, sikerült eljutnom oda, hogy nem zaklatom már, de összejöttem egy másik lánnyal. És ez a lány él, hal értem, és nagyon szeret engem. És én is őt. De van bennem valami, valami hatalmas nagy erő, amit nem tudok felszínre hozni, azt az erőt, csak is a volt barátnőm tudja kihozni belőlem, nem tudom őt elfelejteni.

Összejöttem ezzel a lánnyal, és én nagyon hűséges vagyok, ha egyszer összejövök valakivel, befejezem a beszélgetést más lányokkal, legyenek azok barátok vagy bármit, onnantól én lányokkal már nem beszélek. Nem tudok más lányra nézni, mert onnantól csak az a egy lán van nekem, akivel vagyok.

A volt barátnőmmel nem tudok összejönni, elutazott külföldre, mert zaklattam, és felhagyott az itteni életével. De nem tudom még most se elengedni, így fél év távlatából sem.

És szeretem ezt a lányt, akivel most vagyok, de nem olyan erővel, mint a volt barátnőmet.

Miért van ez elem?

Ez a mostani lány sokkal szebb, kívül, belül jobb mint a volt, de akkor miért van velem ez?

Miért vonzz ennyire még mindig ő engem?

És mit tegyek, hogy végleg elfejtsem???

22f

2015. febr. 12. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
"Szo pj le szépségem!"
2015. febr. 12. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen csaj..elüldözted itthonròl, hagyd békén szegényt.
2015. febr. 12. 00:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Megváltoztam, be szerettem volna bizonyítani neki, hogy megkomolyodtam, de sajnos már...kiengesztelhetetlen volt.
2015. febr. 12. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy hasonló kapcsolatom. Az ilyen lányok nagyon eredetinek tűnnek, sokszor úgy tűnik hihetetlen mennyire egy hullámhosszon vagytok és Te pedig a világ legszerencsésebb emberének érzed magad - aztán kezdődnek a furcsaságok, legalábbis nálam ez volt: néha nem tudtam elérni, néha teljesen rideg volt velem,aztán megint nagyon kedves, jó fej, stb. Izgalmas az ilyen kapcsolat, de egy idő után rájössz, nem lehet fenntartani hosszú távon.
2015. febr. 12. 00:32
 5/8 A kérdező kommentje:

ugyan ez volt itt is.

mindig küzdeni kellett érte.....lehet, hogy ez tetszett benne meg annyira.

a mostani meg nagyon szeret, és nem érzem a kihívást a hajtást....

2015. febr. 12. 01:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ugyanarról a csajról beszélünk?:) Bp-i volt?
2015. febr. 12. 01:27
 7/8 A kérdező kommentje:

De igen.

Mi volt a keresztneve?

2015. febr. 12. 01:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy kicsit beteg? Kb kiüldözted az országból, nem vagy semmi, meg orvosi kezelés. D:

Előbb fejben kéne rendet vágni.

2015. febr. 12. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!