Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem hittem volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Mit tegyek? Miért van ez velem?
Volt egy barátnőm, de azt nem szerettem, ő volt az első barátnőm, de csak összejártam vele néha napján, kb ennyi volt. Aztán lett egy másik, na ő volt az a bizonyos tomboló tűzzel égetett szerelem. Nagyon szerettem, meg is haltam volna érte ha kell, imádtam, az ízét, az illatát, a haját a szemét, a testét, a lelkét mindenét együtt véve. Ő volt a mindenem, érte keltem érte feküdtem, ő volt az életben tartóm. Ő volt az aki értelmet adott az életemnek, ő volt az aki tiszta szívből, feltétel nélkül szeretett. De elba**am, féltékenykedtem a semmire, hisztiztem, megsértődtem, és kb 7-8 hónappal később, szakított velem.
Bevallom, őszinte ember vagyok, nekem nincsenek titkaim, én nem játszok ilyen titkolózós bunkót, mindent elmondok magamról, a legféltettebb titkaimat is, annak akit szeretek. Mindent elmondtam neki, mindent, az egész életemet. Teljesen a részemmé vált ez a lány. Nagy nehezen, kórházi és egyéb kezelések után, sikerült eljutnom oda, hogy nem zaklatom már, de összejöttem egy másik lánnyal. És ez a lány él, hal értem, és nagyon szeret engem. És én is őt. De van bennem valami, valami hatalmas nagy erő, amit nem tudok felszínre hozni, azt az erőt, csak is a volt barátnőm tudja kihozni belőlem, nem tudom őt elfelejteni.
Összejöttem ezzel a lánnyal, és én nagyon hűséges vagyok, ha egyszer összejövök valakivel, befejezem a beszélgetést más lányokkal, legyenek azok barátok vagy bármit, onnantól én lányokkal már nem beszélek. Nem tudok más lányra nézni, mert onnantól csak az a egy lán van nekem, akivel vagyok.
A volt barátnőmmel nem tudok összejönni, elutazott külföldre, mert zaklattam, és felhagyott az itteni életével. De nem tudom még most se elengedni, így fél év távlatából sem.
És szeretem ezt a lányt, akivel most vagyok, de nem olyan erővel, mint a volt barátnőmet.
Miért van ez elem?
Ez a mostani lány sokkal szebb, kívül, belül jobb mint a volt, de akkor miért van velem ez?
Miért vonzz ennyire még mindig ő engem?
És mit tegyek, hogy végleg elfejtsem???
22f
ugyan ez volt itt is.
mindig küzdeni kellett érte.....lehet, hogy ez tetszett benne meg annyira.
a mostani meg nagyon szeret, és nem érzem a kihívást a hajtást....
De igen.
Mi volt a keresztneve?
Nem vagy kicsit beteg? Kb kiüldözted az országból, nem vagy semmi, meg orvosi kezelés. D:
Előbb fejben kéne rendet vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!