Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy férfi félrelép?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a szexuális élettel nincs gond, mennyiségileg és minőségileg is oké a dolog. A lány mindenben társ, ha a fiú valami újat szeretett volna kipróbálni, akkor benne volt.

A szerelmi élet is rendben volt nagyjából, a lány néha birtokló volt, de nem sűrűn, adott szabad teret a fiúnak.

Ilyen körülmények között, mi lehetett az oka a megcsalásnak? Vagy maga az újdonság? Hozzátenném, hogy nem hosszú kapcsolatról van szó most, tehát 6-8 hónap maximum.

2015. febr. 10. 17:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A poligám ösztön
2015. febr. 10. 17:19
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy minden férfi csalja a párját..
2015. febr. 10. 17:20
 3/17 anonim ***** válasza:
7%
Aki nem csalja, nem is férfi.
2015. febr. 10. 17:23
 4/17 anonim ***** válasza:
Mert ti pasik igy vagytok kódolva.. Tisztelet a kivételnek..
2015. febr. 10. 17:23
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm eme kielégítő választ :D
2015. febr. 10. 17:24
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Én a saját tapasztalatomat osztom meg veled. Soha a büdös életben nem léptem félre mindig is hűséges típus voltam. Egyszer ki fogtam egy vallásost vele nem volt szex kézi munka pedig nem volt számomra olyan kielégítő. Így egy év szex menten élet után nem bírtam tovább. Kezelgettem egy másik nőt de persze mind 2 tudod a másikról így ez nem meg csalás. A szex fontos egy párkapcsolatban , persze nem minden a szex. A kommunikáció a legfontosabb de szex nélkül nem pálya. Hiszen az is a párkapcsolat része nem? De. Szóval lényegében ha a férfi nem kapja meg a szexet az asszonytól bizony máshol fogja keresni a boldogságot. Fontos a d*gás mind 2 fél számára...
2015. febr. 10. 17:26
 7/17 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, amiért a nők is félrelépnek.

Valami nem stimmel a kapcsolattal.

2015. febr. 10. 17:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mégsem volt minden annyira rendben amennyire láttad...
2015. febr. 10. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
6. Vagyok lehetséges hogy nem nagyon volt még más nővel és hajtotta a kíváncsiság. De akkor miért nem beszéltétek meg? Pedig meg kellet volna... Lehet számodra tökéletes volt a kapcsolatotok de úgy látszik neki nem. Ezért kell mindig kommunikálni így sok problémát meg lehet oldani.
2015. febr. 10. 17:30
 10/17 anonim ***** válasza:

"a lány néha birtokló volt, de nem sűrűn"

Aha, mesélj még.

2015. febr. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!