Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látjátok hogy 1kapcsolatban a férfi félrelép és a nőt ismernétek jobban ti szólnátok a nőnek?
Furán tetted fel a kérdést, mert az alapján, ahogy Te fogalmazol, nem szólnék bele. Baráti viszonyom lenne azzal a nővel, akit csal a pasija? Nem is tudom... Az fix, hogy csúnyán néznék a pasira, és utalnék rá, hogy tudok a dologról. De ezt nem lehet előre megmondani, nyilván, ha a pasi alapból egy g*ci, szólnék a csajnak. Bár nem akarnék én lenni a kapcsolatszétzúzó, úgyhogy szerintem inkább csak megeresztenék egy e-mailt névtelenül a lánynak, amiben pár szóban javasolnám neki, hogy egy kicsit jobban nyissa ki a szemét. De lehet, hogy a hapsinak írnék névtelenül... De mondom, csak akkor, ha nagyon jóban lennék a nőcivel.
Mert amúgy van a környezetemben fiú, aki orrba-szájba csalja a barátnőjét, aki tökre odavan érte, kedves és szép is, na, őt is sajnálom legalább annyira, mint amennyire a barátnőmet sajnálnám, de mégse szólok neki, mert tudom, hogy nincs hozzá jogom. Habár erről is el lehetne filózgatni, hogy tényleg nincs-e jogom felnyitni valakinek a szemét, akit szeretek... Szóval ez bonyolult. Lényegében bocs, de semmi értelmeset nem tudok kiötleni..:)
végülis jól értelmezted a kérdést... tény hogy a kérdéseim megfogalmazásával nem nagyon töröm magam de levetted... a névtelen üzenet... utalás a pasinak szerintem jó 5let
ha valóban segíteni szeretnék a lánynak akkor sztem észheztéríteném a pasit úgy h ne keveredjek bele. vagy egyenesen megkérdezném a pasit hogy miért csinálja és mit akar. jah most ahogy így ezt leírom ez tünik a leg teccetősebbnek. elhívnám a pasit és kikérdezném aztán azután mérlegelnék
Hát ez nehéz kérdés...
Én például nem tudom elképzelni a pasimról hogy megcsalna, szóval ha valamelyik barátom azzal jönne, hogy ő tudja, hogy megcsal, akkor nem biztos, hogy hinnék neki, és fordítva is elsülhet, lehet, hogy rá haragudnék, hogy miért kavar (mondjuk ez attól is függ, hogy kicsoda). Ha férfi az illető, akkor lehet, hogy azt feltételezném, hogy esetleg többet akar, azért próbál bekavarni... Ha névtelen e-mailt kapnék, akkor lehet, hogy azt hinném, hogy félreküldte valaki, és valójában nem nekem akart írni...
Egyébként meg nem tudom, hogy jobb lenne-e nekem, ha rájövök. Ha egyfolytában, mindenféle csajokkal megcsal, vagy ha velem párhuzamosan van egy másik hosszú távú kapcsolata is, akkor valószínűleg jobb, ha tudom, Ha viszont egy futó valami, akkor ha nem tudom meg, akkor lehet még boldog jövőnk együtt, amikoris a saját lelkiismerete, hogy van egy ilyen titka elég lehet ahhoz, hogy ne ismételje ezt meg. Ha meg megtudom, akkor lehet, hogy szinte ok nélkül rombolom le annak a lehetőségét, hogy boldogok legyünk együtt, mert azért valljuk be, hogy fiatalon elő-elő fordul, hogy valaki egyszer félrelép, de nem gondolja komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!