Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferfiak miert nem kepesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miert nem kepesek ertekelni ha valaki nagyon szereti oket?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 19. 21:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
mert ez önmagában nem elég
2012. ápr. 19. 21:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha minket is értékelnek akkor viszonozzuk.
2012. ápr. 19. 21:45
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Amiért a nők sem értékelik.
2012. ápr. 19. 21:49
 4/18 A kérdező kommentje:
én mindig értékeltem, s többet is adtam mint kaptam, de még képes senki értékelni. Hol vannak a rendes férfiak, akik értékelik ha egy nő szeretik? S nem elvárás ez? S ha kapnak képesek adni is....
2012. ápr. 19. 21:51
 5/18 ASOT ***** válasza:
figyelj szívem! Attól h nem értékelte a pasi vagy a pasijaid, attól még más értékeli, és ez nem is jó kifejezés, hanem inkább viszontszeret.
2012. ápr. 19. 21:52
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

egyszerű pedig... lebontom neked elég egyszerűen. azéprt szeretsz egy másik embert mert az olyan tulajdonságokkal rendelkezik amiket te előnyösnek találsz egy másik partnerben. nem csoda hogy azt a szót hogy szeretlek egy párkapcsolatban akkor mondják hogyha a kedvükbe jártak 1 aprócska figyelmességgel vagy valami olyant tettek ami jól esett nekik. az hogy szereted a másikat nem idéz elő szeretetet különben az összes szupersztár a fél világot kéne imádja és nem lennének őrült rajongók akik már kb lesittelés határán vannak.

szal eljutottunk oda hogy azért szereted a másikat mert valamilyen módon tetszik.

2012. ápr. 19. 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:

(bocs utolsó is én voltam véletlen elküldtem előbb)

szal.. ha a szeretet nem szül szeretetet akkor mit ? a szeretet kötődést szül... szereted hogy a másik szeret téged és a támaszod ezért vele akarsz lenni mert jól esik hogy értékel téged. szal vonzó tulajdonságok = szeretet szeretet = vonzódás a másikhoz a sorrend ez

2012. ápr. 19. 21:58
 8/18 anonim ***** válasza:
bocsi ezzel nem is válaszoltam a kérdésedre most látom... "A ferfiak miert nem kepesek ertekelni" ne általánosíts.... az előző 2 hozzászólásomat még mindíg megtartva azt mondom hogy azért nem értékelte az adott pasi(pasik) azt hogy te szeretted mert valószinüleg ezt sok más helyről megkapta. és ha sokan szeretik annyira már nem függ tőle az ember
2012. ápr. 19. 22:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező kapcsolatban van, és nem a rajongásról kérdezett.
2012. ápr. 19. 22:29
 10/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg téged nem kérdezett senki (legalábbis ha csak a kommentekkel akarsz vitatkozni nem a kérdésre válaszolni) a rajongókat csak példának írtam... a bon jovi rajongók is szeretik bon jovit ő mégsem szereti mindet... ez bár picit bugyuta de 1xü példa ... ennek a bonyolultabb változatát magam is tudnám konstratálni de inkább nem írom most le jó ?
2012. ápr. 19. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!