Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28-32 éves férfiak! Hogy viselkedjen egy nő? (folyt. Lent)
Hogy viselkedjen egy nő ha fel szeretné hívni a kiszemelt figyelmét, de mégsem akar nagyon nyomulni?
Esetleg ha megpróbál beszélgetést kezdeményezni, az még belefér?
Komoly válaszokra lennék kíváncsi! :)
Kort is írjatok!
A beszélgetésnél jóval több is.
Ebben a korban már lehet nyíltan is közölni, hogy több az érdeklődésed egy barátságnál.Ugyanis annyi csalódás és hiábavaló próbálkozás miatt már nem ugrik az ember minden lehetőségre.
Biztos ismered a tehenek és a három öreg marha történetét, ami egy vicc, de sok igazság van benne (lényeg: a fiatal marha minden tehénre ugrik, a nem túl fiatal már csak a szépre, a tapasztalt pedig azt mondja: "nem megyek utánuk, majd ha akarnak valamit, idejönnek és szólnak").
29/F
Köszönöm szépen az elsőnek, megfontolandó! :)
Jöhetnek még válaszok!
Ha valakit érdekel mi van velem jöjjön oda és kérdezzen. Ha érdekel akkor én is érdeklődővé válok, tehát nem hagyom egyoldalúan a dolgot.
34 ffi
Az én párom ugyan csak a 27-et töltötte, mikor "felszedtem", de azért válaszolok :)
Egy menhelynél ismerkedtünk meg, leírom, milyen apróbb jelzéseket adtam:
-egy asztalnál írtuk a neveket, a könyökömet direkt finoman hozzányomtam az övéhez
-a lába hozzáért az enyémhez, és nem húztam el picit sem
-eleve, mikor megkérdezték, kihez szeretnék társulni, rögtön ránéztem, és mosolyogtam, hogy vele
-egy darabig hazafelé együtt mentünk, és úgy irányítottam a beszélgetést, hogy kiderüljön, nincs barátom, majd rákérdeztem, ő foglalt-e
Mondjuk neki állítása szerint nem esett le, hogy tetszik nekem :D
23/N
Köszönöm szépen Mindenkinek! :)
Azt én is észrevettem, hogy a legtöbb férfi vagy nem érti a célzást, vagy nem akarja érteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!