Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak miert nem kepesek ertekelni ha valaki nagyon szereti oket?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 21:43
11/18 anonim válasza:
Jól jegyezd meg!Nem szabad túl sokat adni magadból senkinek! Ne add ki teljesen magad egy férfinak sem.
12/18 anonim válasza:
ez tök igaz! az utolsó hozzászóló
én mindig főleg, legutóbb ebbe a hibába estem, és jól meg is jártam vele:/
13/18 anonim válasza:
Úgy érzed a kérdésben te személyesen meg lettél szólítva? Nem? Akkor be lehet fogni, pattogj máshol.
Ez nem egyszerű példa, hanem ostoba, és köze sincs a dologhoz. Ha annyi a jószándék benned, hogy segíteni akarsz másokon, tanulj meg szövegértelmezni, aztán tolhatod a hülyeséged.
14/18 anonim válasza:
nahmost aki hülye haljon meg.... mindenesetre én inkább vagyok építőjellegű az esetlegesen szar hozzászólásommal mint te inkább csak a fikázásával merthogy te semmi mást nem írtál szal még csak nem is én pattogok. az hogy te nem érted az én gondolatmenetem már nem az én bajom/hibám.
15/18 anonim válasza:
Mert az, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy valószínűleg a kérdező kapcsolatban van, nem építő jellegű, igaz?
16/18 anonim válasza:
azért nem az mert köze sincs a kérdéshez... nemtom feltünt e
17/18 anonim válasza:
Nincs köze a kérdéshez? Nem gondolod, hogy ez az egyik legfontosabb információ?
18/18 A kérdező kommentje:
légyszives ne itt veszekedjetek
2012. ápr. 21. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!