Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti párotok is eljárkál haverokkal? Nem zavar?
Figyelt kérdés
Párommal külön élünk még, hétvégén és szerdán jön hozzám. Hétfőn, kedden meg csütörtökon "véletlenül" mindig hivják a haverok sörözni. Soha nemmondaná, hogy nem megy valamiért és általába éjfélig kint is vannak. Normális, hogy engem ez zavar? Miért nem megyünk ki együtt hétvégén? Aztán ha valamit meg kell csinálnia, akkor hétvégén csinálja és én meg hallgathatom, hogy "és mikor csináljam máskor?"2015. febr. 10. 10:33
11/12 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy oka van, amiért nem hív?!
Amúgy, igen, el és örülök neki, legalább nem savanyodik be.
12/12 anonim válasza:
Ez nagyon nem normális dolog! Ez a csávó nem való párkapcsolatra, vagy épp csak te nem illesz vele össze. Én se tolerálnám ezt, teljesen igazad van, kedves Kérdező! Szerintem hagyd a vérbe ezt a pasit! Keress mást! L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!