Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti párotok is eljárkál haverokkal? Nem zavar?
Ez nem ritka jelenség.....
Ha a barátod társaságából senki nem veti fel, hogy csináljanak olyan bulit ahová a barátnőket is leviszik, akkor így jártál. Gondolj csak bele, hogy 5 hapsiból mondjuk csak 2 van barátnője....nem biztos, hogy jól éreznék magukat azok akik egyedül mennek...hidd ezt el Nekem. Én párszor átéltem ugyanezt fordított helyzetben és elég furán éreztem magam. Sokkal fesztelenebb, lazább beszélgetéseket lehet úgy folytatni, ha nem kell tekintettel lenni egy idegenre!!
37F
Az én párom nem járkál sehova nélkülem. Ő velem szeret lenni, ha haverja hívja akkor megy csak ha én is megyek vele.
Mondjuk aki annyit jár sörözni mint a párod az alapból nem egy nyerő embertípus... nincs munkája vagy mi? Minek vagy ilyennel? Pár év múlva valami alkoholista lesz belőle.
Na jó, azzal alapvetően nincs gond, ha eljárkál a haverjaival meginni pár sört vagy valami. Én is szoktam.
Viszont az, hogy emiatt rád kevesebb ideje jut (az otthoni feladatok elvégzése miatt) az már problémásabb, és emiatt érthető hogy zavar téged.
Nem utolsó sorban az, hogy a többiek viszik a csajokat, csak ő nem, az meg aztán pláne. Így abszolút megértelek, és igen, így érthető ha zavaar. Beszéld ezt meg vele, mit gondolsz, mindig az egyenesség a legjobb. Mondd el neki hogy többet szeretnél vele lenni, és rosszul esik ahogy viselkedik. Ha szeret, megérti, és változtat az időbeosztásán kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!