Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Befolyásolhatták? Hogy gondolh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolhatták? Hogy gondolhatta meg magát, amikor már majdnem hogy jártunk?

Figyelt kérdés
Van egy lány,aki évfolyamtársam,és 2 hónapja msn-en beszélgetünk,a mai napig is.Bókolgattam,volt egy személyes találkozó is,és akkor rá is kérdeztem a párkapcsolatos dologra,és mondta,hogy lehet róla szó,jövőhét hétvégére meg a barátnői találkozása után hirtelen nemet mondott.Ez véletlen egybeesés,vagy befolyásolhatták,mert most is nagyon jókat beszélgetünk,és most teljesen tehetetlen vagyok ezügyben:(
2010. febr. 10. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehet mondtak rólad vmit és ezért inkább úgy gondolta, mégse. De ezt tőle kell megkérdezned, hogy miattuk volt-e. Lehet csak meggondolta magát, egyszerűen nem az igazi.
2010. febr. 10. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Közbe jött neki valami hétvégén,van ilyen.Ne beszéld be magadnak a hülyeséget.Később úgy is meglátod,hogy mi lesz,csak lazán.:)
2010. febr. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!