Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk! Mennyire befolyásolna titeket?
ha 29 évesen ez kérdés, akkor a nagymellűt
egy szép és intelligens lány jobbat érdemel, mint te
Most komolyan, a mell mérete határozza meg nálad, hogy kivel jöjj össze? Mintha nem lenne ennél fontosabb dolog. De ha neked ez az igazán fontos, akkor válaszd a nagymellűt.
Amúgy normális ember nem ez alapján választ magának párt. Én biztos az eszemre hallgatnék. Hisz te is mérlegelted magadban a dolgot, hogy melyik milyen tulajdonsággal rendelkezik. És ezekből egyértelműen a kisebb mellűt kéne választani, mert hosszú kapcsolatot inkább vele lehet kialakítani, mint egy buta, nagymellűvel. És ha megszeretnéd a kismellű lányt, akkor a melleit is szeretnéd és szerintem nem érdekelne, hogy nincsenek olyan nagy cicijei. Vagy szerinted egy kapcsolathoz elég csupán két nagy mell? Bár igazából nekem mindegy kit választasz, a te döntésed. Ha te boldog vagy két mellel, akkor hajrá. Legalább az aranyos, okos, szép lány megmarad olyan fiúnak, aki magáért szereti.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!