Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak lányok, akiknek nincs igazán lánybarátjuk, viszont főleg fiúk vannak körülöttük?

Figyelt kérdés
Mi van ezekben a lányokban,hogy inkább fiúk veszik körül őket,és a lányok nem annyira barátkoznak velük?? (Heteroszexuális lányok!)
2011. szept. 17. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy fiúsabb természetűek, vagy csak jobban kijönnek a fiúkkal, vagy fiútestvérük van, esetleg több is, vagy sok fiúval együtt nőttek fel (rokonok, barátok gyerekei, utcabeli gyerekek), így őket szokták meg jobban.
2011. szept. 17. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 1-2 lánybarátnőm van és sokkal de sokkal nagyobb arányban vannak fiú barátaim:)

Nem tudom, én is ezt keresem magamba ezt a választ, sokkal jobban kijövök velük, nincs fiús természetem.. najo erre én se tudom a választ:):)

16/L

2011. szept. 17. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

én tudtommal heteró vagyok és nekem is sok fiú haverom van

és azért mert a legtöbb lány egy hülye p.csa

az iskolába pedig akik nem ilyen kis r.bancok,azok olyanok hogy semmiről nem lehet velük normálisan beszélni mert ilyen nyomi mesékről beszélgetnek >.<'

persze vannak kivételek,akik tényleg normálisak,de velük nem találkozok sajnos annyit

ezért maradnak a fiúk

akikkel végülis lehet beszélgetni

és gondolom velem is azért állnak szóba mert nem vagyok se k.rva se stréber ....

13l

2011. szept. 17. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

nekem édesanyám fogalmazta meg a legegyszerűbben a választ: a rivalizálás. a lányok között ez ősidők óta fennt áll, és talán csak az ikrek között van igazi lánybarátság, legalábbis tapasztalataim alapján.. Nekem most jelenleg egy idő óta egyetlen egy olyan barátnőm,akiben megbízok,benne sem 100%-ig mert még nem ismerem csak egy éve, és neki sem mondom el a legbizalmasabb dolgaim, de nagyon jól megértjük egymást, és így nekem is,neki is jó. A többi csajbarátnőmet szépen kiszórtam az életemből, mert önzőek voltak és irigyek, és erre szépen lassan rá kellett jönnöm,ahogy felnőttem.. Egy igazi fiúbarátom van, akivel mindent megbeszélek és mindent tud rólam, még a szexuális szokásaim is! :D És soha semmi nem történt köztünk! :) Szóval.. én úgy gondolom, nem lehet a lányokban megbízni... megkockáztatom hogy az adott helyzetben a legjobb barátnő is ott szúrna hátba ahol csak tudna, csak hogy neki jó legyen..

18/L

2011. szept. 17. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Kedves utolsó!

Mindenki magából indul ki

2011. szept. 17. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Igen, ez igaz, mindenki magából.. :) Kinek mik történnek az életében.. Természetesen biztos van a világon kivétel, remélem fogok egy olyannal találkozni de egyelőre nincs szükségem lánybarátságra.. :)

18/L

2011. szept. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!