Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló fiúknak tényleg nincs lánybarátjuk?
Figyelt kérdés
Abban az esetben sem,ha a lány picit fiúsabb,de csak olyan értelemben,hogy szereti a sportokat,nem kényes,teljesen barátilag el lehet vele lenni? Én úgy érzem,egy srác csak haverként gondol rám, semmit nem tesz,hogy ennél több legyen,pedig szerintem merne,de hát ki tudja. Szóval a lényeg: ha havernak jó a lány,akkor sem "tartják meg" csak barátnak a fiúk?:D Kicsit érdekes így megfogalmazva,de remélem érthető.2010. máj. 23. 16:14
1/13 anonim válasza:
Létezik pasi-csaj barátság, de néha a fiú, néha a lány erőlteti túl szorosra a barátságot.
2/13 anonim válasza:
Szerintem a legtöbbnek van(: puszi
3/13 anonim válasza:
van akinek nincs, van akinek van
ez a "fiú-lány közt nem lehet barátság" egy hülyeség
5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem is van fiú-lány barátság,csak már sok kérdésnél láttam ezt,hogy márpedig a fiúknak nincs lánybarátjuk,ezért kíváncsi voltam a véleményekre.
2010. máj. 23. 16:17
6/13 anonim válasza:
Ja 3nak van igaza. Én ismerek olyan fiút, akinek nagyon sok lány haverja van, még egy-két barátja is de olyat is aki csak a saját nemével barátkozik.
7/13 anonim válasza:
A barátság az nemtől független kapcsolat. Bárkik között kialakulhat. De kialakulását persze befolyásolja az is, hogy az adott emberek életüknek hanyadik évében, és milyen fejlődési szakaszában vannak.
8/13 anonim válasza:
Sokszor a barátság és a szerelem között elmosódhatnak a határok.Vagy az egyiknek ez, a másiknak az. Aztán hopp........
9/13 anonim válasza:
én lány vagyok =)
de nekem is van jópár fiu barátom/haver jól elvagyunk és egyikünk sem gondol arra h szerelembe essünk egymásba vagy ilyesmi =)
10/13 anonim válasza:
Nem. Haverom van bőven, nekem csaj kell :P nem barátkozni akarok a csajokkal :P
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!