Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a páromnak 3. hónapfordulóra? Ötletek? 20/L

Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

Mi értelme van hónapfordulót ünnepelni?

Miért nem ünneplitek csak az évfordulókat? (Esetleg fél évet)

Nem értem az ilyet...

2015. febr. 5. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

A legtöbb férfi ráadásul kivan az ilyenektől.

Minden hónapban ünneplés..még én is kilennék.

Kevésbé érdekli őket az ilyen dolog,hidd el.Minden hónapban azon agyalni,hogy mit vegyen neked.csak fölöslegben stresszeled... meg magadat is.

Első voltam. 20/L

2015. febr. 5. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Egy párnát, amin rajta van a kedvenc közös képetek, valami szép tollat, egy közös képet képkeretben, valami jópofa bögrét, vay valami hasonló tárgyat a kedvenc hobbijával stb.:)
2015. febr. 5. 10:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Az ő ötlete volt és nem kioktatást kértem,hanem tippet! Szerintem jobban ismerem a kapcsolatunkat,de annyira feltorlódott a szülinap, névnap, valentin nap,hogy már fogalmam sincs mit vehetnék neki! :)
2015. febr. 5. 10:58
 5/9 Fényember ***** válasza:
3. hónapforduló még nem olyan sok ezért valami olyasmit vegyél neki ami nem annyira személyes..vagy nem tudom...gondolok itt olyanra hogy nincs fülhallgatója mert elromlott és te veszel neki egyet...de nem tudom milyen belsőséges a kapcsolatotok ez csak egy tipp.
2015. febr. 5. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:

én kihívattam a képeinket, vettem hozzá képkeretet a többit pedig egy szép borítékban odaadtam neki és ennyi :)

16L

2015. febr. 5. 12:01
 7/9 KasumiHayate válasza:

Nem kell nagy dolognak lennie :) Mindig próbáld meg azt a tárgyat vagy akármit megkeresni amiről valami közös dolog jut eszetekbe. Nem is feltétlenül vett ajándékra gondolok.

És nem kell nagy feneket keríteni a hónapfordulóknak, de akik igazán szerelmesek ( most nem felnőtteknek mondom) és pláne ha az egyiknek a szeretetnyelve az ajándékozás akkor jól esik a hónapforduló, mert akkor már mondhatod, hogy 'igen bizony már azóta együtt vagyunk'. Ez egy támpont, egy olyan dolog amit jó érezni. És nem az ajándék a lényege.

2015. márc. 15. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Rendelj neki a rosszlanyokrol valakit :-) annak tuti ōrűlne :-)
2015. márc. 15. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem egyelőre csak jártok, ha majd pár évig együtt lesztek és/vagy laktok, akkor már a párod lesz, igy azért merész olyet kijelenteni 3 hónap után, meg se ismerted még, szóval ha normális csaj vagy talán még meg se engedted hogy megdugjon, de vszinűleg tucatcsaj vagy te is aki álomvilágba él, de majd rájössz :D
2015. márc. 16. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!