Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a páromnak 3. hónapfordulóra? Ötletek? 20/L
Mi értelme van hónapfordulót ünnepelni?
Miért nem ünneplitek csak az évfordulókat? (Esetleg fél évet)
Nem értem az ilyet...
A legtöbb férfi ráadásul kivan az ilyenektől.
Minden hónapban ünneplés..még én is kilennék.
Kevésbé érdekli őket az ilyen dolog,hidd el.Minden hónapban azon agyalni,hogy mit vegyen neked.csak fölöslegben stresszeled... meg magadat is.
Első voltam. 20/L
én kihívattam a képeinket, vettem hozzá képkeretet a többit pedig egy szép borítékban odaadtam neki és ennyi :)
16L
Nem kell nagy dolognak lennie :) Mindig próbáld meg azt a tárgyat vagy akármit megkeresni amiről valami közös dolog jut eszetekbe. Nem is feltétlenül vett ajándékra gondolok.
És nem kell nagy feneket keríteni a hónapfordulóknak, de akik igazán szerelmesek ( most nem felnőtteknek mondom) és pláne ha az egyiknek a szeretetnyelve az ajándékozás akkor jól esik a hónapforduló, mert akkor már mondhatod, hogy 'igen bizony már azóta együtt vagyunk'. Ez egy támpont, egy olyan dolog amit jó érezni. És nem az ajándék a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!