Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10. hónapfordulóra mit vegyek/csináljak a páromnak? Nemsokára eljön a 10. hónapunk napja és nincs semmi ötletem
Nincs semmi ötletem és vészesen közeledik a nap.
Nincs valami sok pénzem, mert még tanulok és nincs mellette munkám. Kérlek segítsetek ötleteket adni! A verset ne mondjátok ötletnek
Figyi.. Szerintem most már várd meg azt a 2 hónapot, és akkor 1 évesek lesztek! Minden hónapot meg ünnepeltek?
Mert akkor vehetsz neki most is valamit meg 2 hónap múlva is.
Így nem akkora szám az ajándékozás.
Szerintem egy csoki most megteszi, aztán 2 hónap múlva vmi személyesebb. :)
1#
Nem tudom, én szeretem ha a férfi kreatív és kicsit személyesíti a személytelen ajándékot is. A 10.-re vennék én is egy tábla csokit és ráírnám, hogy "Minden egyes kockája, az együtt eltöltött hónapok gyümölcse" Vagy valami ilyesmit...már ha 10 kocka/db/bonbon/stb van benne.
A 12-re pedig adnék neki egy kedvenc állatos plüssöt, a kezébe tenném a mi közös képünket, vagy egy szót egy lapon amiről én jutok eszébe, egy humoros esemény kulcsszavát stb...majd tennék mellé egy kis kreatív kártyácskát azzal a szöveggel, hogy "Hogy ha nem vagyok veled, legyen kit ölelgetned/kihez odabújnod" stb...
Hirtelen ez jutott eszembe...nekem ez imponálna, de ez függ attól is hogy neki milyen a személyisége, ill milyen korosztályról beszélünk természetesen.
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!