Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is ez a büdös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ez a büdös nagy helyzet? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem teljesen igaz.

2015. febr. 4. 23:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Hülyeség.
2015. febr. 5. 00:25
 22/41 anonim ***** válasza:
31%
#18 A mutogatás mióta számít megcsalásnak? Ha ilyen apróságokon elbukik egy kapcsolat, az annyit is ért. A lényeg a bizalom, a többi az másodlagos szerintem.
 23/41 anonim ***** válasza:
19: Mondja ezt nekem egy útszéli... Irány vissza dolgozni.
 24/41 anonim ***** válasza:
22: nem számít megcsalásnak, csak tiszteletlenség a másikkal szemben. te mit szólnál ahhoz, ha kigyúrt barátod lenne és nyáron amikor lemenne a strandra, ott feszítene a lányoknak? Hogy esne neked?
2015. febr. 5. 00:28
 25/41 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, és hetero.. :D Én szeretem ha megnézik az aktuális csajomat, de értem mire célzol, és van abban is igazság amit te írsz.
2015. febr. 5. 00:32
 26/41 A kérdező kommentje:
Ha valaki őszintén szereti a párját, akkor neki mutogatja magát nem másnak, mert másnak semmi köze hozzá. De lényegében, ez egy ősi ösztön amit nem tud irányítani az ember. Ha valaki párt keres, vagy szeretné felhívni magára a figyelmet, akkor az a saját pozitív tulajdonságaival "villog". Mindegy hogy van e bizalom, vagy nimcs. Miért akarod te felkelteni más fiúk figyelmét? Nem jön be a pasid, másikat akarsz? Vérbeli ribbbannc vagy? Kíváncsi vagyok édesanyád mutogatja e a bájait közösségbe másoknak. Ja nem, mert van benne tartás és van méltósága, ami belőletek már gyökerében hiányzik. Nálatok természetes, hogy a pasitokon kívül mutogassátok magatokat. Remélem a pasid is azt csinálja, hogy befeszített izmokkal megy oda lányokhoz beszélgetni, hogy flörtöljön velük. Mert nem is a párodnak akarsz megfelelni, hogy megdicsérjen, te inkább a többinek. Ezeket hívják riibbbanncnak.
2015. febr. 5. 00:38
 27/41 anonim ***** válasza:
Jaj "kedves" kérdező te milyen vicces vagy, olyan jót kacagtam rajtad, de azért el ne bízd magad!;D
2015. febr. 5. 00:45
 28/41 anonim ***** válasza:
8%

"Mi a tökömnek kell mutogatnod a dekoltázsodat, ha nem vagy ribizli és van barátod?"

A strandon minden nő dekoltázsa látszik, hisz a fürdőruha egy ilyen találmány, sokat sejtet. Ezek szerint minden egyes nő ezen a világon, aki strandra megy, és nem zsákban teszi ezt, egy "ribizli" a te meglátásod szerint. Az ízléses dekoltázs soha nem volt elítélendő, és én sem mondtam egy szóval sem, hogy a melleimet rakom ki. De ha egy egyszerű trikót vesz fel egy nő a nyári kánikulában, az is "villantós", pláne, ha valakit nagyobb keblekkel áldott meg a sors. (Csak egy példa: [link] A barátom egyébként nem igazán tartozik a papucs kategóriába, igen erős jellem. A srác megnevezés pedig egyenesen mulatságos, lévén 39 éves a kedves.

2015. febr. 5. 00:55
 29/41 anonim ***** válasza:
Ugyanakkora rhadék vagy kerdező, mint a legtöbb válaszoló itt. Jól van, ribizd csak a nőked. De egy percig ne képzeld, hogy jobb vagy bárkinél. Te nem tiszteled a nóket, csak áki beleillik a te sajátos képecskédbe a fejedben. Szar alak vagy, aki nőket aláz. Ennyi. Unalmas, rémes, messzire elkerülendő.
2015. febr. 5. 00:59
 30/41 anonim ***** válasza:

28: Most a szándékos magamutogatásról beszéltünk és nem arról, hogy bikiniben vagy, illetve, hogy a melegben trikót veszel fel. Logikai bukfenc.

A hozzászólásodból meg nyilván tudtam, hogy hány éves a barátod...

Fenntartom azt a véleményemet, hogy aki buliba megy mély dekoltázzsal és van barátja, az egy ribizli; mivel az ilyen praktikáknak a párkeresés a célja.

2015. febr. 5. 01:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!