Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is ez a büdös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ez a büdös nagy helyzet? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem teljesen igaz.

2015. febr. 4. 23:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
nem * muszáj olyannak lenned mint a fenti képeken.
2015. febr. 5. 00:02
 12/41 anonim ***** válasza:
9%
Értem, szval akkor ne bulizzon egy csaj sem mert az már rin gyóság, inkább mutass magadról olyan képet aki valójában nem is te vagy, és éld úgy az életedet, hogy igazából nem is éltél, és legyél olyan mint egy sznob pics@. Cool story bro
2015. febr. 5. 00:06
 13/41 anonim válasza:
Nem ezt mondtam, csak azt, hogy vannak határai ennek és a kérdező kommentjére reagáltam.
2015. febr. 5. 00:09
 14/41 anonim ***** válasza:
79%
12: elég butának tűnsz. Nem igazán szól erről a dolog, de tudod mit? Igazad van. #yolo #swag
2015. febr. 5. 00:10
 15/41 anonim ***** válasza:
2015. febr. 5. 00:12
 16/41 anonim ***** válasza:
53%
Szoktam szelfizni, szoktam dekoltázst villantani, és alkoholt is fogyasztok, bár mértékkel, nem iszom magam a bokor alá, de azért a becsiccsentés természetesen előfordul. És van párom, aki étterembe visz, akihez hozzábújhatok, és aki elfogad a szelfikkel, és a többivel együtt. A képen mondjuk sarkított példákat láthatunk, de valószínű, hogy a felső sorban lévő hölgyek nem is vágynak arra, ami az alsó képsoron megfigyelhető. Amint komolyodnak és felnőnek, változni fog a helyzet, de akkor már ők sem úgy fognak viselkedni, ahogy egykor. De úgy gondolom, attól, hogy egy nő vállalja a nőiességét (nem csak garbóban jár), szexi képet készít (vagy készíttet) magáról, és alkoholt fogyaszt még nem lesz elítélendő, és ugyanúgy jár neki a boldogság, ahogy mindenki másnak.
2015. febr. 5. 00:12
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mértékben igaza van a 16-osnak, ha akartam volna se tudtam volna szebben leírni.
2015. febr. 5. 00:18
 18/41 anonim ***** válasza:
6%

16: Gratulálok. Akkor neked egy igazi béta papucs barátod van. Sajnálom szegény srácot...

Mi a tökömnek kell mutogatnod a dekoltázsodat, ha nem vagy ribizli és van barátod?

2015. febr. 5. 00:19
 19/41 anonim ***** válasza:
18 te világ ostobája... Miért nem nyelt le az édesanyád?
2015. febr. 5. 00:22
 20/41 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ilyen lány azt nem becsülik meg a fiúk. (Magamról beszélek, mert az ilyen lányokat nem becsülöm)De ha esetleg egy ilyen lánynak beugrik egy szerető ember akkor azt ő maga cseszi el.(Ezt is tapasztalatból irom!)
2015. febr. 5. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!