Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek egy olyan kapcsolatban, ahol már teljesen megszűnt a szex, a vágy a testiség iránt? Folytatás lent.
Több mint 10 éve vagyunk együtt, már egyikőnk sem kívánja a másikkal a szexet. Más nőkkel kívánnám, de lelkiismeretfurdalásom van, nem tartok szeretőt. Néhány, még régebben kapcsolatban élő barátom szerint mégis a szerető lenne a megoldás. Ők úgy tekintenek erre, hogy ez csak szex, egyébként mindent a párjukkal csinálnak, ezt kivéve.
Mi is általában jól érezzzük magunkat egymással, de sokszor megőrülök a szex hiányától.
Ahhoz, h szexelj a bnoddel/felesegeddel, nem kell, h kivand ot! Probaljatok ki a szerepjatekot vagy a latexcuccokat! Szexelni akarsz, tehat szexelj vele. Apoljon le szajjal. Te meg ot egy felcsatolhatoval. Ez tokeletes lenne. En inaponta ramaszok az elettarsamra. Bar ot nagyon felizgatom mindig. Nagyon all. Nem kivanom meg, de elvezem es kikeszulok, ha nem szexelhetek vele. Tudom, h ez fura. Sokmindent ugy rendezek, h izgassam meg flortolok vele sokat. Elegedett vagyok a kapcsolatunkkal.
N
Ez minden csak nem kapcsolat!
Amúgy meg hihetetlen hogy nem lehet legalább szopatni naponta ha már szex nincs...
Én komolyan azt gondoltam, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen ezen a földön, hogy a férjem 16 év házasság után kicsit se kívánom, viszont Ő a legjobb barátom....
De vannak itt mások is akik nem tudnak dönteni mi legyen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!