Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem és testiség egyszerre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem és testiség egyszerre?

Figyelt kérdés

Ti összetudjátok egyeztetni őket?

Zavar h amint beleesek egy lányba már nem tidok róla szexuálisan fantáziálni, semmilyen kontextusban. Ha összejövünk akkor meg el kezd zavarni h neki esetleg vannak ilyen fantáziai pl.: exei iránt egykor vagy irántam a jelenben. Képtelen vagyok vele úgy élvzni a szexet ha szerelmet érzek. De ha elcsitítom az érzelmeimet úgy érzem kihasználom, és gonosz vagyok.

A szüleim sosem szerették egymást, lehet nem szoktam intimitáshoz?

2013. jún. 30. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"A szüleim sosem szerették egymást, lehet nem szoktam intimitáshoz?"

Igen, ez majdnem biztos!

a testiséget a szerelem következményeként szokták kívánni az emberek, tehát az az egészséges, ha a kettő együtt jár.:)

Szóval itt valami difi van.

2013. jún. 30. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vedd azt is, hogy minkettőt intimitásnak hívják. Érzelmi intimitás és testi intimitás. Az hasadt állapot, hogy olyannal vagy testileg intim helyzetben, akivel érzelmileg nem... és szerintem fordítva is, tehát nem egészséges 4 évig "jegyben járni" úgy, hogy megvesztek egymásért, de nem feküsztök le. (Kicsit OFF a Te szempontodból, de a témába vág.)
2013. jún. 30. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Két eset lehetséges

- még nem voltál szerelmes /csak úgy gondolod/.

- pszichológiai,pszichiátriai eset.

Az első a valószínűbb, és talán kis anyakomplexusod is van.

2013. jún. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!