Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy olyan kapcsolatban, ahol már teljesen megszűnt a szex, a vágy a testiség iránt? Folytatás lent.

Figyelt kérdés

Több mint 10 éve vagyunk együtt, már egyikőnk sem kívánja a másikkal a szexet. Más nőkkel kívánnám, de lelkiismeretfurdalásom van, nem tartok szeretőt. Néhány, még régebben kapcsolatban élő barátom szerint mégis a szerető lenne a megoldás. Ők úgy tekintenek erre, hogy ez csak szex, egyébként mindent a párjukkal csinálnak, ezt kivéve.

Mi is általában jól érezzzük magunkat egymással, de sokszor megőrülök a szex hiányától.

2015. febr. 3. 10:29
1 2 3 4
 21/33 motoroskatona válasza:
100%

Sziasztok!

36 éves nem rossz alkatú férfi vagyok 9 éve házas van egy szép feleségem 32 és 2 csodaszép lányom 5 és7.A kisebbik születése után szinte meg szűnt a nemi életünk.havonta 1 legfeljebb 2 és ezek nem több mint 10 percesek.Többször felhoztam ezt a témát és a nejem mondta,hogy nem velem van a probléma csak nem kívánja a szexet,nincs rá igénye.Amilyen ritkán van én olyan kanos vagyok ezért is megyek el olyan gyorsan.Tehát egy ördögi körbe estem.Esténként alig várom,hogy kis családom elaludjon és üljek az idióta számítógép előtt bőrözni,így keveset alszok ingerlékenyebb vagyok stb...Ő nem csal meg az biztos de,hogy ilyen kis igénye legyen ez valami kiszúrás az élettől számomra.Ver a jóisten lehet megérdemlem.Válni nem akarok imádom a kis tündérkéimet az asszonyomat idáig szerettem úgy,hogy megcsalni se tudtam.Nem értek én semmit a jelenlegi állapotomba.Sokat imádkozok majd lesz jobb ha nem most majd a túlvilágon.

A kérdezőnek ajánlom,hogy ha átrágja akár a nejével és nem lesz gyökeres változás ne erőltesse.NEMFOG MENNI!

Én 20szor fogadtam (fogadtuk) meg az elmúlt 5évbe,hogy igenis közösen menni fog.DE NEM változik a részéről.Én már próbáltam mindent több romantika,több előjáték stb...Ha nemlenne olyan szeretetreméltó már elmentem volna de mostmár késő a GYEREKEK!!!Nem hagyom el őket SOHA!!!!Tehát kedves barátom nagyjából egy cipőbe járhatunk de JÓL fontold meg később nehezebb lesz pláne ha gyerekvan.

KITARTÁS!!!

2015. febr. 4. 18:15
 22/33 anonim ***** válasza:
59%
Egyetértek az előzővel,ezen nem lehet vàltoztatni sajnos,mi is ìgy élünk évek óta pedig még gyerekünk sincs.Nemrég elkezdtem csalni a férjemet,de olyan lelkiismeret furdalàsom van,hogy màr úgy vagyok vele,hogy inkàbb lemondok a szexről örökre.
2016. máj. 16. 17:12
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
nekem 13 év volt az ex-szel és ő volt az aki 2,5 év után kivonult az ágyból pedig én aztán bármire kapható voltam (3-as felállást kivéve). Aztán hol lett jobb hol nem, volt, hogy visszatért a vágy, de neki kellett más nőktől az udvarlás. A sors iróniája hogy büntette az élet a félrelépéseiért mert olyan betegsége lett amitől impotens lett....
2016. máj. 26. 22:52
 24/33 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a helyzetem csak 7 év után. Ha nincs gyeek akkir lépj le mert csak szenvedni fogsz mint egy kutya!!!
2016. máj. 26. 23:01
 25/33 anonim ***** válasza:
21es, én a férjemmel vagyok így (nem várok priviket, nem fogom megcsalni!). 27 vagyok és havi 3, maximum 4alkalom van és az is kb erőszak. Mindig megígéri, hogy mostaztán igyekezni fog, de semmi. Kifogás mindig van:fáradt, nem ér rá, késő van, felfázásérzése van (orvoshoz persze nem megy), ... Szóval van ilyen pasiban is.
2016. máj. 27. 00:25
 26/33 anonim ***** válasza:
66%
25ös vagyok még mindig, nálunk a hármasban is benne voltam (2nő+1pasi), bár lehet engem jobban izgatott a dolog, mint őt.
2016. máj. 27. 00:27
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó volna a párod is leirna dolgokat. Akar e tenni ellene a bajnak? Egy mentö akciót megérne de ahhoz ö is kell.
2016. jún. 16. 21:03
 28/33 anonim ***** válasza:
83%

Átb.asznám és csalnám állandóan.

Ja nem, elfogadnám a helyzetet, még ha nagyon nehéz lenen is, megbeszélném a párommal.- tekintve, hogy elkerülte a figyelmedet, kedves kérdező, az az aprócska tény, hogy a párodnak sincs kedvem hozzád a szexben (TEHÁT NEM CSAK A FÉRI PRIVILÁGIUMA ebben az esetben aljasnak lenni és megcsalást választani) ugyanis ha korábban kívánta a szexet, akkor ne gondold, hogy neki amúgy ne lenne rá igénye..

Légy FÉRFI, és vállald a felelősséget, amúgy is az egyenesebb, mint kétszínűnek lenni, megcsalni, meg hazudozni. Sajnos kevés emberben van gerinc, de mondjuk próbáld meg méltósággal lezárni, és legyetek mindketten boldogok. Igenis beszéljétek meg. Csalással ez szerintem nem fog menni, ha amúgy ezzel megalázod a másikat és nem nyíltan csináljátok.

2016. jún. 16. 23:08
 29/33 anonim ***** válasza:

egyrészt hallottam már olyan párkapcsolatokról, házasságokról, ahol állítólag jól működik az, hogy a pár boldogan éli együtt jól megszokott életét, mert érzelmileg szeretik egymást, csak a szexuális igényeiket elégítik ki máshol - sőt állítólag olyan is van, hogy a feleség szervezi a férjének a prostikat, mert így legalább mindenről tud és minden rendben lesz.

számomra furcsa, én nem ezt várnám/keresném egy kapcsolatban, de nagyon is racionális (nekem túl érzelemmentes) megközelítés. miért ne működhetne? ha az egyik fél nem kívánja a szexet, de szereti a másikat, akkor miért kéne megfosztania őt tőle? ami működik köztük, azt megélik együtt, ami nem működik, azt meg nem kényszerítik rá egymásra, hanem kiszervezik.

másrészt viszont azt hiányolom az itt szereplő beszámolókból, hogy akinkek hasonló problémáik vannak a párjukkal és a szexuális életükkel, azok próbálkoztak párterápiával, szexuálpszichológussal? ők elég sok ilyen és hasonló problémát segítettek már megoldani. nyilván nem minden eset egyforma és nem mindenkinek lehet segíteni (főleg, ha ő maga sem akarja). de egy próbát megérhet, hogy megoldódjanak ezek a problémák és sokszor csak annyin múlik, hogy sikerül-e kideríteni az okokat és beszélni egymással a megoldásokat. ebben pedig egy kis külső segítség sokszor nem árt az embereknek.

2016. aug. 22. 00:42
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

#29-es vagyok, az utolsó mondat helyesen így hangzik:

sokszor csak annyin múlik, hogy sikerül-e kideríteni az okokat és átbeszélni egymással a megoldásokat. ebben pedig egy kis külső segítség sokszor nem árt az embereknek, hogy ne elbeszéljenek egymás mellett, hanem sikerüljön megtalálni a közös hangot és párbeszéd alakuljon ki. a legtöbbször nem az van, hogy nem lehet a másikkal beszélni, hanem csak nem sikerül úgy elmondani, amit akarunk, hogy a másik is úgy értse, amit mondunk, ahogyan mi szeretnénk. viszont ezt egy szakértő könnyebben észreveszi és segíthet helyes mederbe terelni is.

2016. aug. 22. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!