Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy olyan kapcsolatban, ahol már teljesen megszűnt a szex, a vágy a testiség iránt? Folytatás lent.

Figyelt kérdés

Több mint 10 éve vagyunk együtt, már egyikőnk sem kívánja a másikkal a szexet. Más nőkkel kívánnám, de lelkiismeretfurdalásom van, nem tartok szeretőt. Néhány, még régebben kapcsolatban élő barátom szerint mégis a szerető lenne a megoldás. Ők úgy tekintenek erre, hogy ez csak szex, egyébként mindent a párjukkal csinálnak, ezt kivéve.

Mi is általában jól érezzzük magunkat egymással, de sokszor megőrülök a szex hiányától.

2015. febr. 3. 10:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
48%

8# Honnan tudod, hogy anyuba nem mártogatják a virslit?

Ja tudom a nők nem ilyenek.

Nem csalta meg miért is féreg?

Egy 10 éves kapcsolatban, nehogy már azt mond hogy anyu nem ábrándozott arról hogy valaki mással esetleg.

2015. febr. 3. 10:55
 12/33 anonim ***** válasza:
Lépnék máshova.
2015. febr. 3. 11:13
 13/33 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem milyen korúak vagytok?

Vannak gyerekek?

Miért nem vonzódsz a párodhoz? Elhízott? Mi változott?

beszéltetek már erről? Voltatok szexuálpszihológusnál?

37F

2015. febr. 3. 12:02
 14/33 A kérdező kommentje:
Gyerek nincs, van rajta egy kis súlyfelesleg -nem vészes-, de nem ez az oka. Egyszerűen meguntam szexuális értelemben, nincs erre jobb szó. Lehet kerülgetni a kását, de az unalom az ok. És erről hiába beszélgetek, attól nem indul be a vágy. Egyszerűbb azt megoldani, ha viselkedésbeli probléma van a párok közt de a szexuális összhang megvan. A viselkedésén két felnőtt változtathat. A szexuális vonzalom, kémia, vagy megvan még vagy nincs. Azt nem lehet pár gyertyával, új segédeszközzel , ruhákkal visszahozni - szerintem.
2015. febr. 3. 12:46
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen biztos vagy, akkor minek egyáltalán a kérdés?
2015. febr. 3. 12:47
 16/33 A kérdező kommentje:
Mert egyébként jól érzem magam vele. Ha az lenne hogy egyébként is unom (szexen kívül is), meg nem szeretek vele lenni, akkor egyszerű lenne a képlet, szakítás és kész. Így viszont hiányozni fog, ha meglépem.
2015. febr. 3. 12:52
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha így látod akkor nincs sok értelme, hogy reggel mellette keljél fel....nem csak magaddal hanem a pároddal is ki..ol.

Boldog akarsz lenni? Akkor tegyél érte, de add meg a másiknak is lehetőséget. Üljetek le, beszéljétek át a helyzetet és ha nem megy máshogyan akkor búcsúzzatok el egymástól.

Nem tudok elképzelni olyan kapcsolatot ahol nincs szexuális vonzalom....az nem lehet jó!!!

37F

2015. febr. 3. 12:57
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Mi az, hogy hiába beszélgetsz? A nyitott kapcsolat meg a szerető tartás mindkét oldalról ki lett beszélve?

Amúgy itt is egyszerű a képlet. Elhagyod. (ha a fentiek nem mennek)

2015. febr. 3. 12:58
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék más partnert. Mi anno 4 év után voltunk így. Úgy volt, hogy először a szexet nem kívántam vele, utána meg már semmilyen programot. Azóta volt több év szünet, most 2 éve van új párom,és vele még minden működik.
2015. febr. 3. 13:04
 20/33 A kérdező kommentje:
Azért amint látom, ez sokunkkal megtörténik. Néha nem is értem hogy tudják egyesek 15-20 éven át fenntartani az intimitást egymással. Szerencsések mindenesetre.
2015. febr. 3. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!