Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kiábrándultam belőled" egyenlő a " nekem más kell" kifejezéssel? (bővebben odalent)
Nah akk belekezdek barátnőmmel majd 6 hónapja vagyunk együttés nemrég elmondta, hogy kiábrándult belőlem de szakítani nem akar és kap a kapcsolat egy hónapot, hogy ismét forrjon közöttünk a levegő.
Tanácsot kérnék, hogy mit tegyek???Hogyan bolondícsam magamba ismét???
Hülye tanácsoktól kííméjjjetek!!!!!!
F/17
Én hagynám a francba. Ultimátumot ad a kapcsolatotoknak? És ő tesz ezért valamit?
De ha nagyon fel akarod izzítani a levegőt, főzz neki gyertyafényes vacsorát, menjetek el kirándulni. Csinálj közös programokat, ami alatt sokat tudtok beszélgetni kettőtökről.
Nem feltétlen egyenlő...
Mond neki, hogy ne kényszerítsen patthelyzetbe!!!
Vagy akar veled járni, vagy nem...
De ne erőltessen már rád bármit. Ha nem tetszik ahogyan viselkedsz vele, akkor keressen magának mást! És Te is...
17 évesen, még gyerekek vagytok ilyen nagy volumenü kijelentésekhez!!! Száz másikat találtok mindketten, nehogy már engedj neki, mert még többet akar majd...
Tudod, a kisujjad nyújtod és letépi a fél karod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!