Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek egy olyan lánnyal aki viccből sérteget?

Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy hányan ismerik ezt a típust.. :)
2010. febr. 9. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
(viccből sérteget)=(flörtöl)->flörtölj vele:)
2010. febr. 9. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A párom és én folyton ezt csináljuk egymással. Sőt, nekem az egész családom ilyen. Mi így mutatjuk ki, hogy szeretjük egymást, bár tudom, másoknak ez kicsit fura.

Nevess azon amit mond és csináld vele ugyanazt.

2010. febr. 9. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok.. a barátom néha komolyan is veszi, és besértődik, de a végén úgyis kiengesztelem.. :)
2010. febr. 9. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

hát van 2 eset

v iggaazi altáji surmó és azért piszkál...(nem v szimpi neki)

v mert bejössz neki és nem tudja máshogy felhívni magára a figyelmet...

2010. febr. 9. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi is folyamatosan piszkáljuk egymást a párommal, aztán jókat nevetünk rajta. Bár szerintem ez így tök jó, mert apránként vezetjük le a feszültséget, és nem egy hatalmas tányértörős veszekedés keretein belül. Nem kell ezt komolyan venni, de ha téged zavar akkor mondd meg neki.
2010. febr. 10. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!