Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülik a határozott, karakán és céltudatos nőket a férfiak?
Nem meggyőzés volt a cél, most is érvényes, hogy egy fecske nem csinál nyarat, egyszerűen csak feltettem egy kérdést, amire kíváncsi voltam többségében milyen válaszok, észrevételek érkeznek.
Nem is hajtottam népszerűségre sosem. Aki alapból nem szeretné a társaságomat, az csak azért ne is akarja, mert más vagyok mint ami valójában.
De tudod mit, fogadni mernék írásod stílusa alapján, lehet megváltozna a véleményed neked is rólam, ha jobban ismernél. Persze most sem népszerűségre hajtok, így ez nem egy ajánlat volt (bár ha szeretnéd veheted annak is), csupán csak elég sok ilyen tapasztalatom volt már az életben. És úgy gondolom, inkább maradjon az ami most van és tegyek elsőre - akár ezen, akár más tulajdonságaim miatt - negatív benyomást, majd utána legyek pozitív csalódás, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!