Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kerülik a határozott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülik a határozott, karakán és céltudatos nőket a férfiak?

Figyelt kérdés
Félnek tőlük vagy nem érzik magukat elég férfiasnak mellettük? ...?
2015. jan. 31. 20:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
85%
Én nem kerülöm, csak ha pl. mellette egoista is.
2015. jan. 31. 20:38
 12/41 anonim ***** válasza:
82%

hát engem aligha ijeszt meg...a többi viszont tényleg nem érzi magát elég férfinek...mert hogy jajj többet keres a nő,meg ilyen marhaságok,ahelyett hogy örülne h nem eltartott ku**rva :D

igazam meg általában úgyis nekem van,azon kár veszekedni :)

2015. jan. 31. 20:38
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanazért, amiért a nôk kerülik a határozatlan férfiakat.

A határozottság, karakánság férfias, a határozatlanság, naivság inkább nôies.

Én mondjuk kivétel vagyok, én egy olyan nôt tudnék szeretni, aki határozott, céltudatos kiáll az elvei mellett (persze ez csak akkor jó, ha azok helyesek)

2015. jan. 31. 20:43
 14/41 anonim ***** válasza:
85%

That's a bullshit man.

Csak a hülyéket taszít az okosokat csábító nő.

2015. jan. 31. 20:46
 15/41 A kérdező kommentje:

Hű, sejtettem hogy lesznek általánosítások. :)

Tehát akkor ilyen akkor az, hogy egy nő ha határozott, karakán és céltudatos, akkor FÉRFIAS? :))

Aranyosak vagytok! :)

Ezt még egy pasi se mondta nekem! :D

2015. jan. 31. 20:50
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló nő vagyok, emellett érzelmes, és nagyon tudok szeretni, de tudom, hogy mit akarok, vannak céljaim. Egy cseppet sem vagyok ettől egoista és uralkodó típus. Egy pasi mondta nekem azt egyszer, hogy azért nem akar velem járni, mert ilyen vagyok, és nem fog tudni átverni. Úgyhogy az olyan pasi, akinek nem kell az ilyen nő, nem is érdemli meg, hiszen már azon jár az esze, hogy majd nem fog tudni neked dirigálni, vagy átverni. Ne sajnáld! Lesz majd egy olyan értelmes pasi, akinek pont az tetszik benned, hogy határozott vagy, és el tudod magad tartani, de emellett vágysz a szeretetre, a férfias férfira, aki törődik veled, és tudja, hogy te attól, hogy vannak céljaid, még lehetsz egy törékeny nő :)
2015. jan. 31. 20:59
 17/41 anonim ***** válasza:
15: Kerülnek, vagy sem? Most megtudtad az általános okot.
2015. jan. 31. 20:59
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok mégsem mondanám hogy kerülnek a pasik, sőt... Vonzom őket :) Ha ehhez társul egy bolondos, aranyos, jószívű és gondoskodó női oldal akkor még jobb. Szerintem csak azokat a pasikat riasztja meg akik nem érzik magukat eléggé határozottnak, karakánnak és céltudatosnak. :D
2015. jan. 31. 21:02
 19/41 A kérdező kommentje:

16: egyetértek és remélem :)

Tekintetükkel nem kerülnek csak nem mernek (vagy nem akarnak) kezdeményezni. Nem tudom valójában mi miatt.

2015. jan. 31. 21:07
 20/41 anonim ***** válasza:

Jobban le kéne szűkíteni a kérdést, mert így nincs sok értelme. Felsoroltál három (igazából kettő, mert a határozott szinonimája a karakán) általános tulajdonságot, amik mellé ha párosítottál volna egy pozitív, vagy negatív emberi tulajdonságot, akkor a leírásban lévő kérdésedre is lehetett volna pontosan válaszolni.

Kicsit szűkítsed a kört, írtam pár példát, mire gondolok konkrétan!

Pozitív személyiségű nő:

-határozott, karakán, céltudatos, törődő.

-határozott, karakán, céltudatos, közvetlen.

-határozott, karakán, céltudatos, lelkiismeretes.

Negatív személyiségű nő (őket kerülik a férfiak):

-határozott, karakán, céltudatos, öntelt.

-határozott, karakán, céltudatos, hatalmaskodó.

-határozott, karakán, céltudatos, makacs.

2015. jan. 31. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!