Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülik a határozott, karakán és céltudatos nőket a férfiak?
hát engem aligha ijeszt meg...a többi viszont tényleg nem érzi magát elég férfinek...mert hogy jajj többet keres a nő,meg ilyen marhaságok,ahelyett hogy örülne h nem eltartott ku**rva :D
igazam meg általában úgyis nekem van,azon kár veszekedni :)
Ugyanazért, amiért a nôk kerülik a határozatlan férfiakat.
A határozottság, karakánság férfias, a határozatlanság, naivság inkább nôies.
Én mondjuk kivétel vagyok, én egy olyan nôt tudnék szeretni, aki határozott, céltudatos kiáll az elvei mellett (persze ez csak akkor jó, ha azok helyesek)
That's a bullshit man.
Csak a hülyéket taszít az okosokat csábító nő.
Hű, sejtettem hogy lesznek általánosítások. :)
Tehát akkor ilyen akkor az, hogy egy nő ha határozott, karakán és céltudatos, akkor FÉRFIAS? :))
Aranyosak vagytok! :)
Ezt még egy pasi se mondta nekem! :D
16: egyetértek és remélem :)
Tekintetükkel nem kerülnek csak nem mernek (vagy nem akarnak) kezdeményezni. Nem tudom valójában mi miatt.
Jobban le kéne szűkíteni a kérdést, mert így nincs sok értelme. Felsoroltál három (igazából kettő, mert a határozott szinonimája a karakán) általános tulajdonságot, amik mellé ha párosítottál volna egy pozitív, vagy negatív emberi tulajdonságot, akkor a leírásban lévő kérdésedre is lehetett volna pontosan válaszolni.
Kicsit szűkítsed a kört, írtam pár példát, mire gondolok konkrétan!
Pozitív személyiségű nő:
-határozott, karakán, céltudatos, törődő.
-határozott, karakán, céltudatos, közvetlen.
-határozott, karakán, céltudatos, lelkiismeretes.
Negatív személyiségű nő (őket kerülik a férfiak):
-határozott, karakán, céltudatos, öntelt.
-határozott, karakán, céltudatos, hatalmaskodó.
-határozott, karakán, céltudatos, makacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!