Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülik a határozott, karakán és céltudatos nőket a férfiak?
A "határozott, karakán és céltudatos nők" a valóságban
érzéketlen, okoskodó, másokat megalázni kifejezetten szerető, házsártos, karrierista riban cok
"A "határozott, karakán és céltudatos nők" a valóságban
érzéketlen, okoskodó, másokat megalázni kifejezetten szerető, házsártos, karrierista riban cok"
32-es vagyok. A határozott, karakán és céltudatos nők közt természetesen akadhatnak ilyenek is, akit te felvázoltál. Részemről igaz az érzéketlenség, erre utalást is tettem fentebb. Az okoskodó is igaz néha, bár elfogadom más véleményét, és beismerem azt is, ha más jobban tud nálam valamit, és neki van igaza, sőt, örülök, hogy újabb információ került a birtokomba egy ilyen szituációt követően. Nem lelem örömöm mások megalázásában, már csak azért sem, mert érzéketlen vagyok, ugyebár. Ha megteszem, nem előre tervezett, és valószínűleg nekem fel sem tűnik, hogy mást megaláztam, mert addigra engem már más dolgok foglalkoztatnak, haladok előre az utamon. A házsártos nem igaz egyelőre, 80 éves koromra még lehetek az, drága nagymamám is az volt, ha rá ütöttem, jó eséllyel bekövetkezik egyszer ez is. A karrieristával egyetértek a magam részéről, valóban többre tartom a saját karrierem és előrejutásom, mint mondjuk egy párkapcsolatot, vagy egy azon belül felmerülő problémát. Sokkal több fejfájást okoz a munkám, mint egy férfi. Viszont tapasztalat, hogy a karrierista férfiakkal remekül működik a párkapcsolat. Az általad használt trágár jelzőt pedig le sem írom. Sajnos manapság elterjedt szokássá vált a prostituáltak rendívül undorító megnevezéseivel dobálózni úton-útfélen. Ehhez nincs mit hozzáfűzni, magát minősíti az, aki egy nőre minden ismeretség nélkül egy ilyet mond.
33-assal értek egyet.
Aki én karakán csajokat ismertem eddig mind flegma, másokat becsmérlő és lenéző ember volt aki mindig azt hangoztatta, hogy egy olyan férfit szeretne aki meglátja az érzékeny oldalát (bár nem tűnt úgy mint akinek lenne ilyen)...
Úgy gondolom az ilyen nők csak hirdetik a nagy önállóságukat, egyik pasiról a másikra ugrálnak egészen addig amíg rá nem jönnek, hogy lassan leáldozik a csillaguk és gyorsan keresnek egy papucsot.
33 és 35
Elég annyit írni, hogy leírásaitokkal, általánosításotokkal leginkább magatokat minősítitek.
Kiváncsi lennék egyébként, hogy a saját reakcióitokat milyen jelzőkkel illetnétek...? :) Naugye hogy nincs sok különbség aközött amilyennek minket hisztek és amilyenek a Ti válaszaitok?
Tanulság: egy vagy két negatív tapasztalat alapján nem érdemes általánosítani. Sokan ezt teszik, ahelyett hogy adnának akár egyetlen esélyt is annak, hogy valójában megismerjék az illetőt.
"Úgy látom, hogy kritikátlanul magadévá tetted azt a szemléletet, ami szerint ezek jó dolgok."
Én meg úgy látom, hogy lehet ezen még kellett volna gondolkodnod vagy legalább visszaolvasnod mielőtt leírod.
"Jó neked, ha szerinted a létezésnek ez a legmagasabb foka."
Nem tudom, hogy jó lenne-e ez nekem, de újabb bizonyíték arra, hogy te valószínűleg bevonsz egy személyes negatív tapasztalatot és nem tudsz ettől elvonatkoztatva gondolkodni a témában.
Kérdező, te sem vagy egyáltalán szimpatikus szóval az általánosítás eddig helyénvaló.
Megérteném, ha tényleg ellenpéldául szolgálnál, de inkább pont, hogy megerősíted az eddig kialakult képet bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!