Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerül egy barátnő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy barátnő? Nem prostituált!

Figyelt kérdés

Fiúk, kb. mennyi pénzt szántok a barátnőtökre mondjuk havonta és lányok, szerintetek mennyit szán rátok a barátotok?

Ha lehet kort is írjatok.

2015. jan. 31. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a fiúk kerültek pénzbe, nem sokba, de annak ellenére, hogy ők voltak 5-10x annyi keresettel, mint én, képesek voltak elfogadni tőlem 5-10E Ft-okat, ha olyan volt a fizetési helyzet, amiket aztán nem adtak vissza. Én egy hétig elélek 10E Ft-ból saját lakásban, csak mondom, és éppen annyit is keresek, amennyiből épphogycsak kijövök.
2015. jún. 24. 02:46
 22/24 anonim ***** válasza:

"Most egyedül vagyok, csak szex kapcsolatom van, ez "ingyenes", hisz egyikünk lakásán találkozunk, kényeztetjük egymást, majd továbbállunk. Se program, se kaja. "

Nekem a randijaim ilyenek, hozzátéve, hogy amíg vendég az egyik fél, addig mindent megkap, ennivalót, netet, kiszolgálást, törölközőt, stb.

Házon kívüli randinál is én vagyok, aki szokott vinni csokit, egyebet, néha még szendvicset is. Úgyhogy ha meg is hívtak egy üdítőre, nem költöttek rám többet, mint én rájuk.

2015. jún. 24. 02:50
 23/24 anonim ***** válasza:

én sokkal többet szánok rá, ő alig.

N

2015. jún. 24. 03:55
 24/24 anonim válasza:

Sokba. Én 100e-150e Ft-ot költök rá havonta, de csak azért, mert nem tudja, hogy lenne több pénzem is. Ha fizetni kell bármit is, illedelmesen előreenged. Boltban csak a Danone stb. játszik. Mozinál a legdrágább chipsek, üdítők, és úgy általában ez jellemző. És akkor ruhát még nem veszek neki.

Csak az első randi került 20e Ft-ba, azóta ez szerencsére jobb lett.

De ami pénzed van, elkölti. Mondtam neki pénteken, itt van 40e Ft, most Te fizetsz mindent, hogy lásd, hogy szórod a pénzt, és vasárnap kérem a maradékot. A vasárnapi strandot már én fizettem :D

Erre a hétvégére is betervezte a programot, 40 ezerből talán kijövünk + kaja.

Amíg boldog vagy, ne nézd a pénzt! Valaki a pénzedért szeret, valaki önmagadért, ez típusfüggő. Mindenesetre mindkét változat szeret, csak az egyik jóval drágább.

2016. júl. 8. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!