Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy barátnő? Nem prostituált!
Fiúk, kb. mennyi pénzt szántok a barátnőtökre mondjuk havonta és lányok, szerintetek mennyit szán rátok a barátotok?
Ha lehet kort is írjatok.
#7. Nem, nem gondolkodok prostituált foglalkoztatásán.
Szimplán csak érdekel a véleményetek, mert néha olyan érzésem van, hogy esetleg a pénz hiánya akadályozná a jó programok szervezését, a randikat meg a többit.
Heti egy közös program : 8 ezer
Napi 3 gumi : 800 Ft
4x8000+800x30= 56 ezer
nálunk speciel maguk a programok nem kerülnek sokba. néha (gyakran) elmegyünk moziba, akkor a párom fizeti a jegyeket, én a nachost és a kólát. van, mikor elmegyünk kajálni valahova, ott jellemzően ő fizet (ez az étteremtől függően lehet 1000től 10000ig összeg), de van, mikor én fizetem. Ha megyünk valahova, ahova belépő kell, vagy színház vagy ilyenek, akkor mindenki a magáét fizeti. Ritka, ha meghív, de akkor közli, hogy ez most meghívás. Ha társasággal megyünk sörözni vagy kajálni vagy bármi, akkor is jellemzően inkább ő fizet, de ez nem nagy összeg. Megiszom egy korsó sört, hű, aznap estére kerültem neki 600 ft-jába :D
Szóval maguk a programok nem drágák. Viszont az albérletet teljes egészében ő fizeti, rezsivel együtt. A kaja ellenben teljes mértékben az én feladatom.
Most így leírva valóban soknak tűnhetnek a kiadások, de figyelembe véve, hogy ő dolgozik, én meg csak tanulok, ez így a "bevételhez" viszonyítva arányos. Én minden meglévő pénzem ránk költöm, magamra gyakorlatilag semmit. Karácsonyra kaptam ajándékba némi pénzt, abból vettem magamnak 5000ért egy táskát, a többit félretettem a nyaralásra. Tehát ha így gondolsz bele, máris kevésbé hatok needy-nek :D
Ez kérdező, hogy mennyit kell egy barátnőre költeni, szerintem teljesen helyzet- és barátnőfüggő. Nem tudsz átlagolni. Én magam nem lehúzni akarom a párom, sőt, mondom, ami pénzem van általában, ösztöndíj meg amivel a szüleim támogatnak, az mind kajára meg a háztartásra megy. Nálunk ez így alakult, majd lesz másképp is. Elfogadjuk a helyzetet. Másoknál nem így van, sokan nem fogadnák el, ami nálunk van.
22/l
Amennyit megengedhetünk magunknak, bár nem pénz kérdése a dolog. Ha pl moziba megyünk, akkor mindig ő fizet mindent, mert szerinte ez így illik (nekem meg mindig kényelmetlen így, mert utálom, hogy mindig ő akar fizetni), vagy ha elmegyünk valahova barátokkal pl, akkor is általában ragaszkodik hozzá, hogy ő fizessen.
Én meg ha nála vagyok, és pl dolgozik, akkor én viszek főzéshez dolgokat, megfőzök, esetleg viszek neki sört/ egy üveg bort, csokit, nasit :D
Ha nagy néha hagyja, hogy fizessek bármit is, akkor annak már örülök...
A hétköznapi dolgokat felesbe vesszük. Közös programok olcsón jönnek ki. Pl sétálni semmibe sem kerül, ha havi egyszer beülünk enni valahova azt ő fizeti, de egyébként főleg otthon szoktunk vacsizni, azt felesbe fizetjük. Havi szinten szerintem elhanyagolható amit úgy rám költene.
Most megyünk először "nyaralni" majd 1 hétre, azt is totál felesben fizetjük.
25N / 35F
Volt egy 3 éves kapcsolatom, ott a barátom nem költött rám túl sokat, nem is lett volna miből, egy évben egyszer elmentünk nyaralni és egy hosszúhétvégére, ezeket felesben fizettük. Névnapra általában nem kaptam semmit, évfordulót nem tartottuk, karácsonyra valami testápolót kaptam, vagy ilyesmit, mert az anyja Avonozott, szülinapomkor meg elvitt vacsorázni. Én sem szántam rá sokkal többet, ő általában parfümöt kapott, mozijegyet, könyvet, ilyesmiket. Közös programot szinte sose csináltunk, mert arra hivatkozott, hogy nem akarja, hogy én hívjam meg, neki meg néha fagylaltra sem volt pénze... Cigarettára persze mindig csurrant-cseppent, no de nem bántom, az ő élete, azt csinál, amit szeretne. Amíg együtt voltunk sem panaszkodtam sose.
Mikor vele szakítottam, összejöttem egy másik pasival nem sokkal később. Én 20 voltam ekkor, exem 28, az új pasi meg 35. Na itt el voltam halmozva, néha már zavarbaejtően. Nagyon sokat jártunk étterembe, vagy rendeltünk, mondhatni napi szinten, ha nála voltam, egy-egy alkalommal ez 5-10-15 ezer forintra is rúgott, helytől függően. Távkapcsolat volt, így ha mentem hozzá, akkor akár 1-2 hetet is ott tartózkodtam. Rengeteg programon részt vettünk, mozi, színház, állatkert, kirándulás, múzeum, stb. Volt, hogy elmentünk együtt vásárolni, és ilyenkor is kaptam valamit - leginkább fehérneműt, vagy magassarkút, hisz ezekben imádott látni, ez inkább neki volt ajándék. Illetve nyaralni is voltunk Tenerife-n 2 hétig, és 2 hosszúhétvégén itthon. Szóval neki sokba kerültem, bár valószínűleg őt ez nem rázta meg, ahogy az életkörülményeiből ezt leszűrtem. Azóta ennek a kapcsolatnak is vége, ez egy 9 hónapos kis kaland volt, de annak jó sűrű, sokkal több élményt szereztem, mint az előtte levő 3 év során.
Most egyedül vagyok, csak szex kapcsolatom van, ez "ingyenes", hisz egyikünk lakásán találkozunk, kényeztetjük egymást, majd továbbállunk. Se program, se kaja. Költséghatékony megoldás mindkét fél számára, és a lelket is kíméli, hisz érzelemmentes. 21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!