Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell ehhez egy külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ehhez egy külön ünnep? Már elegem van. :S

Figyelt kérdés
Mindenki erről a szaros Valentin napról beszél-.- hát nekem elegem van belőle.. van barátom és szeretem is.. és miért ne lehetne úgy is ajándékot adni vkinek, hogy közben nem egy ünnephez kötjük? Szerintem ha szeretünk vkit akkor minden nap lehetne valentin nap..:S Meg nem is magyar ünnep, de persze március 15-re meg szégyelljük felvenni a kokárdát.. :S:S
2010. febr. 9. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz....!NEkem is elegem van már ezekből....!Minden 5. kérdés valentinos.!Szánalmas!
2010. febr. 9. 16:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ja.. :S
2010. febr. 9. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van! Csak mindenki úgy élvezi hogy ez a "szerelmesek napja"..... Hát nemtom. Nekem végülis m1 mert nincs barátom..:D
2010. febr. 9. 16:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha van barátunk akkor minden nap egy ünnep..: D Nekem van barátom közel 1 éve és boldogok vagyunk és számomra minden egyes együtt töltött perc egy ünnep: ) Éppen ezért szánalmasnak találom, hogy ezen agyal mindenki.:S
2010. febr. 9. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok, sztem meg röhögj rajtuk.:D:D h ezen stresszelnek hogy : jajj most teszeni fog neki, meg h jajj ez nem túl olcsó?

Sz.rd le őket! Szeressétek egymást az a lényeg!!

2010. febr. 9. 16:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is.: ) Nem stersszelem magam.:DDD
2010. febr. 9. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
nemmindegy ?? ha ennyire idegesit akkor ne tartsátok meg ... mi se tartjuk a pasimmal :)
2010. febr. 9. 17:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Engem inkább az idegesít, hogy a magyar ünnepeket semmibe vesszük.:S És ezt a szart meg mindenki úgy várja mintha csak a karácsony lenne-.- :D És jobb is.:D Mi sem tartjuk meg.. szerencsére:D
2010. febr. 9. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Hmmm. Milyen igaz ...
2010. febr. 9. 20:01
 10/10 anonim ***** válasza:
igazad van, engem is idegesít, hogy a csapból is ez folyik...különben én is várom, legalább túl leszünk rajta, és enm lesz tele minden nyálas reklámokkal :S
2010. febr. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!