Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt! Hagyjam békén? (bövebben lent) Hosszu remélem vki azért válaszol
Van egy fiu aki 15 éves én 13 vagyok
És pontosan 1 hete elkezdtünk beszélgetni meg ö mindig szivodik velem hoyg törpilla mert alacsonyabb vagyok nála
meg itt lakik tölünk nem messsze 1 utcával arrébb
Együtt szoktunk haza jönni miota elkezdtünk beszélgetni és nekem nagyon megtetszett de van barátnöje
És mondta hogy vele már akartak járni sokan de aki neki nem jön be azt elküdni a francba
És kérdeztem töle hoyg azét bezsél-e sokat a barátnöjéröl mert engem is lekar koptatni ( ez ma volt ) és ö momndta hoyg nem dehogy öt nem ztavarja hyog ott vagyok vele
És mindig a suliban is sokszor összefutunk (pusztán véletlenül meg néha mindig arra van dolgom :xdxdxd)
És akkor mindig nevet amikor meglát meg amikor neki is annyi orája van mint nekem és meglát mindig együtt jövünk tegnap meg mondta is hogy várjam meg mert látta hogy indulok haza meg amikor jöttünk akkor a tesoja ekezdett dobálni és ö meg a tesoját dobta hogy engem ne dobáljon
De mindig amikor dobálóznak a fiuk is akkor mindig vigyáz hogy ne a fejemet találja el és ne fájjon
Meg amikor mondom neki hyog ne lécy ne már vagy a lábamat dobja akkor mindig hallgat rám !!!!!!!
Annyiszor csalodtam már nem szeretnék most is !!!!!!!!!!
boccs a helyesirásért csak siettem
de.........nem is ebben a váárosban lakik a bará
tnöje csak idejár sulibaaaa
Én elakartam felejteni amikor megtudtam hogy van bnöje utáltam magam amiért megszerettem mert nem szeretek kapcsolattipró lenni sose voltam még
De amikor másfelé akarok menni akkor annyira aranyosan kér hoyg ne menjek arra meg annyira ..............
ma egyik oszi társam az ö ahverja és kérdeztem van -e barátátnöje és azt mondta józsi hoyg most állitolag nincs de nekem meg etgnap azt mondta hoyg van
De mikor kérdeztem hoyg azért bezsél-e a barátnöjéröl mert leakarkoptatni azt mondta jhygy nem :(:(:(
Szia!
Tudom,hogy 13 évesen egy világösszeomlással egyenlő ha egy szerelem reménytelennek bizonyul én mégis azt tanácsolom neked VÁRJ!Örülj annak,hogy ha veled akar lenni és élvezd ki azt az időt amit vele töltesz.Ne rohand le egy elsietett szerelmi vallomással.Ha jól értem valami kialakulóban van köztetek.Ez lehet egy nagyon szoros barátság is de lehet szerelem is,sőt még egy barátság is szerelemmé alakulhat(ezt tapasztalatból mondom).
Ne siess!Van elég időd a szerelemre!
köszönöm
és azta abrátnöset mire véljem ?
A 15:31-es vagyok!
Vagy az egyik nem mond igazat vagy a másik!Viszont ha túl sokat beszél a barátnőjéről az is lehet,hogy nincs is neki csak így akar érdeksebbnek látszani.A fiúk hajlamosak rá,hogy machónak tüntessék fel magukat.Én a helyedben megkérném rá,hogy a társaságomban ne beszéljen a barátnőjéről.Ha nincs neki akkor nem fog beszélni róla többet,ha van neki akkor nem bírja kihagyni a beszélgetésetekből sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!