Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt! Hagyjam békén? (bövebben lent) Hosszu remélem vki azért válaszol
Van egy fiu aki 15 éves én 13 vagyok
És pontosan 1 hete elkezdtünk beszélgetni meg ö mindig szivodik velem hoyg törpilla mert alacsonyabb vagyok nála
meg itt lakik tölünk nem messsze 1 utcával arrébb
Együtt szoktunk haza jönni miota elkezdtünk beszélgetni és nekem nagyon megtetszett de van barátnöje
És mondta hogy vele már akartak járni sokan de aki neki nem jön be azt elküdni a francba
És kérdeztem töle hoyg azét bezsél-e sokat a barátnöjéröl mert engem is lekar koptatni ( ez ma volt ) és ö momndta hoyg nem dehogy öt nem ztavarja hyog ott vagyok vele
És mindig a suliban is sokszor összefutunk (pusztán véletlenül meg néha mindig arra van dolgom :xdxdxd)
És akkor mindig nevet amikor meglát meg amikor neki is annyi orája van mint nekem és meglát mindig együtt jövünk tegnap meg mondta is hogy várjam meg mert látta hogy indulok haza meg amikor jöttünk akkor a tesoja ekezdett dobálni és ö meg a tesoját dobta hogy engem ne dobáljon
De mindig amikor dobálóznak a fiuk is akkor mindig vigyáz hogy ne a fejemet találja el és ne fájjon
Meg amikor mondom neki hyog ne lécy ne már vagy a lábamat dobja akkor mindig hallgat rám !!!!!!!
Annyiszor csalodtam már nem szeretnék most is !!!!!!!!!!
boccs a helyesirásért csak siettem
Te lány :) Észrevetted, hogy van helyesírási hibád, mégse javítod ki? :O Igénytelenség, bocsi. Nem kell sietni a kérdéssel, hidd el ráértél volna kijavítani :$
Ha lány volnék, én nem hagynám annyiban. Ha úgy érzed, szeret téged valamilyen szinten, és meggyengül a kapcsolata a bnőjével részben miattad, kevesebbet beszélnek ilyesmi, akkor valószínű, hogy van esélyed.
Hát köszönöm de nem kell ezért leszidni
amigy nem ylen téren csalodtam xd
köszönöm
de nagyopn szeretném ezt a fiút !!!!!
CSak rá tudok gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!