Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondja el a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el a barátnőm hogy terhes?

Figyelt kérdés
Még karácsony és szilveszter között amikor nála voltam, láttam a fürdőszobája kukájában egy dobozt, ami felkeltette a figyelmem ezért megnéztem, egy terhességi teszt volt, ráadásul pozitív, gondoltam nem kérdezek rá, majd elmondja, viszont azóta se mondta. Feltűnt az is hogy ebben a hónapban nem voltak pirosbetűs napjai. Szerintetek miért titkolja? Szerintetek kérdezzek rá?
2015. jan. 30. 09:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

16 éves, de te se lehetsz több.

Dugtok, mint a..., de annyi eszetek sincs, hogy védekezzetek?! Hát, gratulálok, akkor AZONNAL üljetek le beszélni.

Nem vagytok eszeteknél.

2015. jan. 30. 17:01
 22/24 anonim ***** válasza:

Nagyon sürgősen kérdezz rá!16 évesen nem játék,ráadásul ha úgy dönt,nem szeretné megtartani,akkor nem mindegy mikor végzik el az abortuszt,egy idő után már nem lehet..

Mi van ha attól fél, te küldenéd abortuszra,de ő meg akarja tartani és azért nem mondja el?Vagy mástól lenne?Mindegy,de kérdezd meg,biztos ami biztos.

2015. jan. 30. 20:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Mindkettőtök életét tönkreteheted azzal, ha elkéstek, és már az abortusz már nem lesz lehetséges. Övét a gyerek miatt, te családodat meg azzal, hogy lehet fizetni a gyerektartást, vagy egy életre mellé kötelezed magad, és 16-17 évesen takarodhatsz kötelező jelleggel dolgozni a tanulmányaid mellett. Nem garantálom, hogy mindenképp szép és sikeres életetek lesz így.

Minden. Nap. Számít. Ne várd meg, míg ő válaszol, mert akkora galibát akaszthat a nyakadba, hogy azt is megbánod, hogy farkad van.

2015. jan. 30. 20:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Mert egy k urva.

Nem tőled van, de az biztos, hogy el akarja betetni és ott fog hagyni, mert egy aljas moscsok r ibanc.

2015. jan. 31. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!