Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja el a barátnőm hogy terhes?
mennyi hülye van itt.
miért ne lehetne ő az apa????????????????? attól, mert nem mondta el, akkor már nem is ő az apja?
és nyilván nem fog feltűnni a "nem apának", hogy nő a hasa a csajnak...?!!!
várni akar vele, annyi..úristen. -.-
Ennyi információból nem lehet semmiféle következtetést levonni.
Az a baj, hogy a körülményekről semmit nem írtál.
Hány évesek vagytok? Milyen a kapcsolatotok? Mik a terveitek? Tervbe van véve a családalapítás?
Továbbá nem elhanyagolható kérdés: szeretkeztetek akkor védekezés nélkül, amikor ő teherbe eshetett?
Eddig csodálkozom, senki nem mondta: a kukából kiszedett terhességi teszt értelmetlen! A legtöbb tesztre rá is van írva, hogy csak 5 percig mutatja a valódi eredményt (+jelet, vagy 2 csíkot), utána már nem megbízható, mert bomlik a vizelet!
Tehát az már nem aktuális, amit a több órája kidobott teszt mutat! Nézd meg a dobozát vagy papírját!
Basszus...16 éves?!!!
Nagyon sürgősen üljetek le beszélni egymással, mert ez nem játék. Nem tudom milyen körülmények között éltek ,de ilyen fiatalon bevállalni egy gyereket nem egyszerű... kizárólag családi támogatás mellett lehetséges.
Bárhogy is döntsetek a döntés közös legyen és ne told át rá a felelősséget, mert rohadt nehéz helyzetben van.
37F
Gratulálok, hogy annyi eszetek van, mint egy marék bolhának!
A gumi nem divatból van, olyan nehéz lenne egyet a farkadra húzni szex előtt?
Most aztán megveregedheted a vállad. 16 évesen terhes a barátnőd.
Gyerek szül gyereket a nagyszüleinek. Had legyen egy érzelmi nyomorék a gyerekből és az anyjából is.
pfú úgy maradtam mikor megláttam a korát.
Hogy tudsz ilyen nyugodt maradni? Semmi felelősség érzeted? Gondolom te se lehetsz több 16nál.
Bio órán is szexeltetek?Egy 16 éves lánynak nincs beállva normálisan a menzesze hogy mehetettek a naptár után? Gumi és gyógyszer nélkül csak azoknak ajánlott,akik gyereket akarnak!
Hogy halaszthattad idáig a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!