Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miatt önbizalomhiányom lesz?
Hát az tény, hogy ez nem nagy farok, a jó méret 18 centitől kezdődik, de nyugi ha szerelmes lesz beléd egy lány, nem fog a farkad miatt ejteni.
Ez ugyanolyan mint ahogy a férfiak számára a C-s mérettől felfele lévő mellek jönnek be, de ha kisebb adódik, megelégszenek azzal is.
Ha nincs ló, jó a szamár is.
13.
Igen, akadt dolgom ilyen sráccal is, viszont a mostani párom imádja.. Szóval lehet csak én fogtam mellé. De lényeg a lényeg, attól mert valaki nem fogad el olyannak amilyen vagy, még nem jelenti azt, hogy másnak nem lehetsz tökéletes :)
(9-es voltam)
13-as vagyok.
Amúgy a nagyobb mellek jobban meg tudnak ereszkedni idővel. Szóval tényleg nem értem, hogy egyesek miért preferálják jobban a nagyobbat.
Nekem valahogy a mellméret soha nem volt fontos. Voltam már szerelmes kis mellű lányba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!