Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes nők miatt önbizalomhiány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miatt önbizalomhiányom lesz?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan nőket akik a 15cm-es péniszre azt mondták, hogy "még nem találkoztam olyan pasival akinek ilyen kis pénisze lenne"-Ettől a mondattól teljesen összeroppantam, megértem ha neki épp nagyobb hüvelye van. Teljesen lehetetlennek tarom azt, hogy egy 25-30cm nagyságú péniszt be tud fogadni tövig. Ez a Nőknél egy úgynevezett feszelgés? Férfi létemre soha se néztem egy nő mellnagyságát, de a nők mégis nagyobbra vágynak? Állandóan ezen kavargok, már egy bonyolultabb kapcsoltba is nehezen megyek bele, zárkózottabb lettem a hülyeségektől, elégedetlen vagyok a 16,6cm-es nagyságommal.

2015. jan. 29. 00:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát az tény, hogy ez nem nagy farok, a jó méret 18 centitől kezdődik, de nyugi ha szerelmes lesz beléd egy lány, nem fog a farkad miatt ejteni.

Ez ugyanolyan mint ahogy a férfiak számára a C-s mérettől felfele lévő mellek jönnek be, de ha kisebb adódik, megelégszenek azzal is.

Ha nincs ló, jó a szamár is.

2015. jan. 30. 21:09
 12/16 A kérdező kommentje:
ku*va jó, örülök, hogy te ilyen lelkes vagy
2015. jan. 30. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:
9-es. Komolyan vannak olyan férfiak akik megszólnak egy lányt csak azért mert nekik nem tetszik a melle mérete? Ez talán 4. általánosig divat, de én ezeket nem nevezném férfinak. Amúgy meg nehogy már a 16 cm az kicsinek számítson.
2015. jan. 31. 15:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Hála az égnek, képes volt valaki megérteni.
2015. jan. 31. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:

13.

Igen, akadt dolgom ilyen sráccal is, viszont a mostani párom imádja.. Szóval lehet csak én fogtam mellé. De lényeg a lényeg, attól mert valaki nem fogad el olyannak amilyen vagy, még nem jelenti azt, hogy másnak nem lehetsz tökéletes :)

(9-es voltam)

2015. febr. 2. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Amúgy a nagyobb mellek jobban meg tudnak ereszkedni idővel. Szóval tényleg nem értem, hogy egyesek miért preferálják jobban a nagyobbat.

Nekem valahogy a mellméret soha nem volt fontos. Voltam már szerelmes kis mellű lányba is.

2015. febr. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!