Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lenne barátomnak?

Figyelt kérdés

Ma elárultam neki véletlenül hogy nekem még a mai napig megvannak usb-n két volt exemmel a képeim. De tulajdonképpen semmi jelentősége, csupán emlék. A mai napig velük jóban vagyok, jó viszonyunk van.

Ezt a részét már emliteni se mertem amúgy...

De a képekért nagyon felhúzta magát... Mind azzal jött hogy ez úgy jön le mintha nem zárta volna le magamban a múltat és mintha még tartanék hozzájuk. Ez nem igaz!

Ha tartanék hozzájuk neki semmi keresnivalója nem lenne az életemben.

De furcsa ez az egész nekem, jó, tegyük fel hogy ebben igaza van, de más apróságokon is képes hamar bepöcceni... Néha ebből az egészből az esik le nekem hogy keresi az okot amiért szakitsak vele...

2015. jan. 28. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szövegértelmezés néhányaknak nem megy. A megvannak tárolón egyenlő a heti rendszerességgel csorgatom a nyálam a régi emlékeken-el?

Vannak akik úgy érzik, hogy mindent ki kell dobni ami az előző kapcsolatokból van és csak így tudsz új lapot kezdeni. Az ilyenek cserélik a ruhatárukat évente ha tehetik és nem találsz a lakásukban egy szál két hónapnál régebbi magazint sem. Ha ő ilyen akkor érthető, hiszen Neki ez az alap, ilyen az elképzelése a világról.

Amennyiben ő maga nem ilyen akkor meg ne pampogjon.

Nekem is vannak emlékeim. Elzárva egy dobozba, kb. 5 éve nem vettem elő őket. És a kedvesemnek is vannak. Ő se vette elő.

Aki a képekre féltékeny az elfelejti, hogy van a fényképnél jóval erősebb dolog. Ez pedig a gondolat. Összetéphetem én az összes képet, de ha gondolkodom a múlton akkor az jelen lesz. És megtarthatom az összes képet, ha nem járatom az exeken az agyamat akkor olyan mintha nem is lennének.

Ha úgy érzed, hogy csak a hibát keresi akkor lehet, hogy úgy is van. A férfiak nehezebben mondják ki a szakítást, aminek van oka, úgyhogy ülj le higgadtan beszélgetni vele és mondd ki Te, ha úgy érzed itt az ideje.

2015. jan. 29. 09:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, teljes mértékben egyetértek veled ! Hiába törlöm ki a képeket, attól még gondolatban őrzöm a szép emlékeket velük. A képeken nem csak mi ketten vagyunk rajta, hanem különböző helyeken, kirándulni mikor voltunk, vagy mikor eltöltöttem vele egy szép nyarat és ott amiket csináltunk.

Az iránta érzett érzelmek elmúltak, ha még szeretném, akkor azon dolgoznék hogy újra együtt lehessünk, nem új kapcsolatba kezdenék.

Nem amúgy, nem menekülésből van új kapcsolatom, elég időt adtam a volt kapcsolatom kiheverésére, ami majdnem egy év volt.

Most ismét boldog vagyok, tudok mosolyogni ok nélkül is az utcán, mikor felhiv azonnal jobb kedvem lesz.

Nagyon jó ezt ismét átélni hosszú idő után (mert ilyenkor az egy év is több tucat évnek számit).

Exemmel a legtöbb emlékem nekem is egy dobozba van eltéve, de soha nem tudnám kidobni őket. Igaz, nem érzek iránta semmit, de mégis, ezek emlékek.

A képeket, ha hiszitek ha nem, legalább fél éve nem néztem meg, de nem is tervezem hogy nézegetem. Azok ott úgy jó helyen vannak, a tárolón túl sok vizet nem zavarnak.

2015. jan. 29. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!