Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 ilyen ember tényleg fura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 ilyen ember tényleg fura hatást kelthet?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel minden nagyon jól alakul, imádok Vele lenni, nagyon kedvelem. Ő nem olyan, mint a többi fiú a sulinkban, akik a seggüket rázzák, minden idejüket a plázákban töltik és udvariatlanok a lányokkal. Mindig nevet, viccelődik, kedves, pozitív és ezért nagyon jó hatással van rám. Az az egyetlen probléma, hogy mi teljesen mások vagyunk, úgy értem Ő olyan egyszerű, én meg feltűnést keltek az öltözködésem, meg viselkedésem miatt (mármint nem kihívóan öltözöm, csak egyedi ruháim vannak és nem veszem el a tömegben). Barátaim ezért cikiznek is, hogy Ő túl egyszerű, hétköznapi hozzám és milyen lenne már, ha mi összejönnénk. Eddig engem ez nem zavart, meg most sem zavar, csak mióta ezt mondogatják, elgondolkodtam. Ő olyan nyugodt, egyszerű, én meg nagyszájú, temperamentumos vagyok. Ez akadályozhat bármit is?

16L

2010. febr. 8. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ez akadály lenne. Éppúgy lehet előny is ahogy hátrány. A puding próbája az együttjárás. (lehet hogy nem pont így van ez a mondás, de ez most mindegy)

Van akik annyira különböznek hogy nem bírják elviselni hosszú távon a másikat, míg mások pont úgy tudnak különbözőek lenni hogy azzal tökéletesen kiegészítik egymást. Önmagában az hogy különböztök még semmit sem jelent.

2010. febr. 8. 23:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne hogy azért dobd el, mert mások azt mondják!:O

Magasrol szrd le azt, amit más mond/gondol.

Ki a francok ezek, hogy beleavatkozzanak az életedbe?-.-

2010. febr. 8. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ilyen érzéseid vannak a srác iránt és ő is legalább így érez,akkor nem fontos hogy a kívülállók mit mondanak.Egy kapcsolatban nem kell ugyan olyannak lennie mindkét félnek, ha különböztök az csak izgalmasabbá teszi az életeteket.Ha a barátaid ezért cikiznek nem kell foglalkozni velük egy idő után megbékélnek a dologgal.

/Kenny B 19F/

2010. febr. 8. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Semmiben nem fog akadályozni,ha jól érzitek egymással magatokat.Ne az öltözködés legyen már a meghatározó!Az ilyen barátok szavára meg ne adj,tedd azt,ami neked jó,próbálok a te korosztályod fejével gondolkodni,de így sem értem mi akadálya.Egy fiú maradjon fiú,egyszerű.Rosszul vagyok a rózsaszín flitteres pólós nagyszájú b*ziktól.Hidd el,pár év múlva ők lesznek cikik és később ez az öltözködés/viselkedés téma sem fog számítani.Írtad,h nagyszájú vagy,szóval sztem elég balszerencsés lenne,ha egy ugyanilyen pasival járnál:Dképzeld csak el.Ha úgy érzed,jó hatással van rád,ez lehet kölcsönös is,lehet,h a te hatásodra ő is jobban megnyílik majd.Ebben a korban amúgy sem tudni még,mi lesz a fiúkból :))

20/L

2010. febr. 8. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tetszik Neked, vonzódsz hozzá, nyugodtan jöjj vele össze. Majd megszokják a barátaid, nem kell minden megjegyzést halálosan komolyan venni, majd abbahagyják, ha látják, hogy úgyis azt csinálsz, amit akarsz. Egy dinamikus, nagyszájú lányhoz jobb is egy nyugodtabb srác, lehet, hogy egy magadfajtával leszednétek egymás fejét! :)
2010. febr. 8. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nem próbálod meg, sosem fogod megtudni. Lehet persze, hogy nem fog működni, de az is lehet, hogy nagyon jó lesz együtt. Szerintem megért megpróbálni. :) Sok szerencsét. ;)

22/l

2010. febr. 8. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Komolyan ilyen fontos az, hogy milyen látványt nyújtotok egymás mellett?
2010. febr. 8. 23:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis egymáshoz idomultok. A többiek meg majd csak irigykednek, hogy te nem attól vagy boldog, amiről ők hiszik, hogy azzá teszi őket.

A divatot nem követni kell, hanem csinálni!!!

2010. febr. 8. 23:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyan ez ne jelentsen akadályt,ha az öltözködésben nem hallgatsz mások véleményére (gondolom a leírtakból) akkor ilyen esetben se érdekelljen...Énis hasonló helyzetben vagyok,csak nálunk én vagyok az úgymond nagy átlagnak elfogadotabb, magassarkú csinos ruhák,a barátom meg néha elég egyedi ruhákban járkál,hosszú hajú zenész fiú,és imádom :) szóval ez ne legyen probléma
2010. febr. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!