Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 ilyen ember tényleg fura hatást kelthet?
Van egy srác, akivel minden nagyon jól alakul, imádok Vele lenni, nagyon kedvelem. Ő nem olyan, mint a többi fiú a sulinkban, akik a seggüket rázzák, minden idejüket a plázákban töltik és udvariatlanok a lányokkal. Mindig nevet, viccelődik, kedves, pozitív és ezért nagyon jó hatással van rám. Az az egyetlen probléma, hogy mi teljesen mások vagyunk, úgy értem Ő olyan egyszerű, én meg feltűnést keltek az öltözködésem, meg viselkedésem miatt (mármint nem kihívóan öltözöm, csak egyedi ruháim vannak és nem veszem el a tömegben). Barátaim ezért cikiznek is, hogy Ő túl egyszerű, hétköznapi hozzám és milyen lenne már, ha mi összejönnénk. Eddig engem ez nem zavart, meg most sem zavar, csak mióta ezt mondogatják, elgondolkodtam. Ő olyan nyugodt, egyszerű, én meg nagyszájú, temperamentumos vagyok. Ez akadályozhat bármit is?
16L
Nem hiszem hogy ez akadály lenne. Éppúgy lehet előny is ahogy hátrány. A puding próbája az együttjárás. (lehet hogy nem pont így van ez a mondás, de ez most mindegy)
Van akik annyira különböznek hogy nem bírják elviselni hosszú távon a másikat, míg mások pont úgy tudnak különbözőek lenni hogy azzal tökéletesen kiegészítik egymást. Önmagában az hogy különböztök még semmit sem jelent.
Ne hogy azért dobd el, mert mások azt mondják!:O
Magasrol szrd le azt, amit más mond/gondol.
Ki a francok ezek, hogy beleavatkozzanak az életedbe?-.-
Szerintem ha ilyen érzéseid vannak a srác iránt és ő is legalább így érez,akkor nem fontos hogy a kívülállók mit mondanak.Egy kapcsolatban nem kell ugyan olyannak lennie mindkét félnek, ha különböztök az csak izgalmasabbá teszi az életeteket.Ha a barátaid ezért cikiznek nem kell foglalkozni velük egy idő után megbékélnek a dologgal.
/Kenny B 19F/
Semmiben nem fog akadályozni,ha jól érzitek egymással magatokat.Ne az öltözködés legyen már a meghatározó!Az ilyen barátok szavára meg ne adj,tedd azt,ami neked jó,próbálok a te korosztályod fejével gondolkodni,de így sem értem mi akadálya.Egy fiú maradjon fiú,egyszerű.Rosszul vagyok a rózsaszín flitteres pólós nagyszájú b*ziktól.Hidd el,pár év múlva ők lesznek cikik és később ez az öltözködés/viselkedés téma sem fog számítani.Írtad,h nagyszájú vagy,szóval sztem elég balszerencsés lenne,ha egy ugyanilyen pasival járnál:Dképzeld csak el.Ha úgy érzed,jó hatással van rád,ez lehet kölcsönös is,lehet,h a te hatásodra ő is jobban megnyílik majd.Ebben a korban amúgy sem tudni még,mi lesz a fiúkból :))
20/L
Ha nem próbálod meg, sosem fogod megtudni. Lehet persze, hogy nem fog működni, de az is lehet, hogy nagyon jó lesz együtt. Szerintem megért megpróbálni. :) Sok szerencsét. ;)
22/l
Ha vonzódtok egymáshoz, akkor úgyis egymáshoz idomultok. A többiek meg majd csak irigykednek, hogy te nem attól vagy boldog, amiről ők hiszik, hogy azzá teszi őket.
A divatot nem követni kell, hanem csinálni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!