Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs oda a kocka barátom azért hogy együtt játsszunk?
A barátnőm pasija imádja ha ők egyutt játszhatnak és én is ugy játszanék és kipróbálnám és csomószor említettem én is a barátomnak de mintha egyik fülén bemenne a másikon meg ki :(
21 évesek vagyunk
EZT hagyd meg neki
adj neki teret
PASI
nem csaj
nem igényli hogy folyton a nyakán lógj
Nem lógok egyáltalán a nyakán, heti kétszer szoktunk találkozni...és akkor meg csak szexelni akar.
Azt hiszem ott fogom hagyni, nem hiszem hogy ő ugyanúgy szeret mint én őt
Igazából én sem nagyon értem.
Legalább egy kicsit több időt tölthetnétek együtt.
,,más farok nem jart benne csak az övé'' ezt így ne írd le mert nagyon lealacsonyítóan hangzik.
Ha ennyire zavar próbáld meg megbeszélni vele, ha nem hajlandó akkor tényleg lépned kell.
Hát fogjuk rá hogy én is kocka vagyok/voltam, de nálam ilyen nem fordult elő ilyen.
Azért ne általánosítsunk. Ha valakinek minden vágya lenne velem játszani én hagynám, sőt volt amikor ez elő is fordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!